Sisäpiiritietoa startup-maailmasta.

Pitääkö junttia sietää? Ajatuksia Teuvo Hakkaraisesta

Sami Kuusela
Blogit Hupparihörhö 19.12.2017 16:16
Viime päivien Perussuomalaisiin liittyneet ryyppäyskohut ovat saaneet monet vaatimaan junttien poistamista näkyviltä paikoilta. Kun Teuvo Hakkaraisen delirium-kännin koko kauheus paljastui – siis hyökkäys Sinisen tulevaisuuden pikkujouluihin, kansanedustajakollegan seksuaalinen ahdistelu ja kuristam...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Sami Kuusela

Kirjoittaja on toimittaja ja liikemies, jonka Hupparihörhö-yritys etsii startupeja suuryrityksille kumppaneiksi ja ostettavaksi.

Keskustelu

Eduskunta on läpileikkaus suomalaisista, jokaisella äänestäjällä on oma suosikkinsa ja törkeästi käyttäytyviä juoppoja on riittävästi Hakkaraisen äänestysalueella. He edustavat Suomen ”white trash”-sosiaaliluokkaa.

Menemättä Hakkaraisen tapaukseen niin kyllä niitä ”hörhöjä”tai taa siellä eduskunnassa olla kaikenlaisia.”Metoon” aikana kuultiin avustajien ja eri toimissa työskentelevien kommentteja seksuaalisesta häirinnästä.Sitä ei kukaan kuitenkaan sen kummemmin tutkinut,painettiin villasella unholaan.Joka puolueella on ollut ja tulee olemaan niitä ”mustia lampaita”.