Sisäpiiritietoa startup-maailmasta.

Olli Immosen saari

Sami Kuusela
Blogit Hupparihörhö 25.7.2015 17:59
Rakas kansanedustaja Immonen (ps.), tiedän, että olet hyvin perillä maailman menosta, varsinkin kaukaisten kansojen asioista. Mutta tässä on sinulle linkki artikkeliin, joka kertoo paratiisista. OffGridQuest.com:in juttu heimosta, joka tappaa kaikki, jotka yrittävät tulla sen saarelle. Talking about...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Sami Kuusela

Kirjoittaja on toimittaja ja liikemies, jonka Hupparihörhö-yritys etsii startupeja suuryrityksille kumppaneiksi ja ostettavaksi.

Keskustelu

Eikös Ahvenemaa ole jo valmiiksi hupparihörhön speksit täyttävä alue?

Ei niitä nyt ahvenanmaanlaisten kiusaksi saa pistää! Eikä hailuotolaistenkaan.

Jaan huvittuneisuutesi Immosen runosta. Mutta…kritiikissä pitäisi pysytellä tosiasioissa, ei liioitella oman pointin korostamiseksi. Immonen ei suinkaan uhannut räjäyttää ko kuplaa, hän väitti kuplan pian räjähtävän palasiksi.

Kiitos muuten linkistä tuohon Sentinel-saareen. Uskomaton juttu!

Mitä.tekemisestä tällä.bloggauksella muuten on startuppisijoittamisen kanssa?

Eikö tässä ole kyse lähinnä poliittisesta kannanotosta maahanmuutoa kohtaan. Ei liittyne startup-sijoittamiseen millään tavalla.

Muutoinkin SK: bloggaajat näkyvät ottaneet aivan kummallisia vapauksia, mitä järkeä on esim Tiina Raevaaran käydä taistoon pressaa vastaan koska se.on.väärästä puolueesta ja blogin nimi.on. tarinoita tieteestä:) Helkkarin huvittavaa mutta en minä paskanjauhamisesta mitään ole valmis maksamaan. Sitä saa lukea ihan ilmaiseksi blogistanista.

SK: n bloggaajien soisi tuottavan jotakin lisäarvoa keskusteluun. Pelkkä oman mielipiteen promoaminen ja paskanjauhanta mitättömistä asioista ei riitä. Jollei ole muuta sanottavaa kuin kommentoida jonkun edustajan älytöntä ulostuloa jota kommentoidaan ihan tarpeeksi kaikkialla muuallakin niin ehkä voisi olla kirjoittamatta mitään.

Keskittykään pitkään tietoon ja isoihin aaltoihin ja lopettakaa tuo ihmeellinen yhteen sanaan tarttuminen. Se ei ainakaan minua kiinnosta pätkääkään. Ehkä siksi olen siirtynyt enemmän ja enemmän lukemaan vain jenkkilehtiä, siellä tehdään asioita huolella ja taustoitetaan niitä. Pääsiskö SK takaisin tuolle linjalle?

Paavo, tän blogin ajatus on katsella maailmaa startup-näkökulmasta. Startup-maailman vinkkelistä rajojen sulkeminen olisi kohtalokasta ja suunnattoman tyhmää.

Maailma on varsinkin tällä alalla todella avoin ja rajaton.

Mutta olet oikeassa, tällä tekstillä ei suoraan ole tekemistä startupien kanssa. Suurimmalla osalla kirjoituksista on tekemistä joko startupien, yrittämisen tai talouden kanssa.

Pölöpäiset tekstit kannattanee aina jättää omaan arvoonsa. En minä usko että niiden jauhaminen SK:ssa tuottaa mitään lisäarvoa SK:n tilaajille. Tuskin täällä semmoista jengiä on joka ei itsekin osaa suodattaa tuollaisia pois.

SK:lta minä odotan korkeatasoista tuotantoa, joka antaisi jotakin lisäarvoa omaan ajatteluun. En poliittisia kannanottoja tai takertumista täysin toisarvoisiin kirjoituksiin, ellei sitten toimittaja hae jotakin isompaa trendiä ja tee juttua siitä.

Tämän Lahtelaisen kansanedustajan kirjoitus ei sinällään kiinnosta minua pätkääkään enkä usko että siitä Suomessa mitään trendiä saa aikaiseksi. Eikä siitä saa myöskään juttua, joka veisi asioita eteenpäin.

Startuppeihin tuo juttu ei vaikuta mitenkään.

Nyt fokus takaisin oikeisiin asioihin eikä tyhjän jauhamiseen. Internet antaa jokaiselle mahdollisuuden olla julkisuudessa. Minua ei kuitenkaan kiinnosta pätkääkään jonkun nolla-vaikutustason perjantaiyön pökellykset. Minua kiinnostaa maaimmaa muuttavat asiat. Niistä soisin SK:n kiinnostuvan uudelleen.

Lukekaa vaikka vähän aikaa Washington Postia tai New York Timesia niin tiedätte mistä puhun.

Vaikka Paavo on hieman jyrkkä sanoissaan niin yhdyn pitkälti viestiinsä.