Sisäpiiritietoa startup-maailmasta.

Nuori yrittäjä: näin kohtaat keski-ikäisen miehen

Sami Kuusela
Blogit Hupparihörhö 17.11.2017 07:38
Startup-vuoden päätapahtuma Slush lähestyy, joten koen tärkeäksi agespleinata startup-tenaville, kuinka meidän keski-ikäisten miesten kanssa kannattaa toimia liike-elämässä. Ole hyvä nuori, tässä viisauksiani. Eipä kestä. Ensinnäkin tajua, että suurin osa saavutuksistamme on takana. Kun kohtaamme, n...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Sami Kuusela

Kirjoittaja on toimittaja ja liikemies, jonka Hupparihörhö-yritys etsii startupeja suuryrityksille kumppaneiksi ja ostettavaksi.

Keskustelu

Näin kohtaat keski-ikäisen naisen
Mussukat, start-up-yrittäjä-pojat, tässäpä vinkkiä kuinka meidän keski-ikäisten NAISTEN kanssa kannattaa toimia liike-elämässä.
Ensinnäkin tajua, että meitä on aina työelämässä potkittu päähän –miesten toimesta. Todennäköisesti viimeaikoina nuoret miehet on vienyt meidän työmme. Ja me ollaan sentään teidät synnytetty!!! Olkaa IKUISESTI kiitollisia siitä. Kun kohtaamme, näemme, että olet ehkä saanut liian vähän ruokaa, väärää ruokaa (roskaruokaa?) ja onko se pipo oltava päässä sisälläkin, ei kai vaan ruokapöydässä? Ethän vaan juo epäterveellistä energiajuomaa?
Lapsemme voisi olla kuin SINÄ. Takanamme on todennäköisesti piiiiitkä ura korporaatiossa – kaikissa mahdollisissa tehtävissä. Tiedämme siis tosi paljon, mutta ikinä sitä ei ole arvostettu tarpeeksi. Meiltä puuttuu se tärkeä, mikä teillä on.
Olet meistä kiehtova, jopa hellyttävä. Tekisi mieli syöttää kunnon lihamureketta ja muusia – ja pukea kunnolla.
Ensimmäinen sääntö: Kuuntele, sillä meitä ei ole korporaatioissa juurikaan kuunneltu, vaikka olemme todennäköisesti aina olleet oikeassa ja myös tehneet kaikki työt jopa ihan käytännössä. Me ollaan niitä eksekuution kuninkaita (kuningattaria).
Me ymmärretään teitä, halutaan suojella ja auttaa. Aidosti – jopa äidillisesti. Me ollaan valmiita testaamaan palveluanne ja kiinnittämään huomiota kaikkiin yksityiskohtiin, rakentavasti. Me olemme myös hyviä kommunikoimaan. Me olemme jopa ärsyttävän loogisia.
Me NIIN ymmärretään teitä ja ollaan valmiit tekemään kaikkemme, pistämään itsemme likoon puolestanne. Me ei haluta nähdä teitä kännissä bileissä, poistumme ennen örvellyksen alkua koteihimme, pitämään huolta niistä, jotka puolestaan siellä sitä tarvitsevat.