Sisäpiiritietoa startup-maailmasta.

Näin sinustakin tulee suorittaja

Sami Kuusela
Blogit Hupparihörhö 23.4.2017 17:47
Oletko aina ihaillut ihmisiä, jota tekevät 12 tuntisia työpäiviä, mutta jaksavat silti harrastaa urheilua lähes päivittäin? Oletko tuntenut olevasi alisuorittaja, kun nämä samat tyypit osallistuvat järjestötoimintaan ja jopa politiikkaan? Älä huoli. Sinustakin voi tulla suorittaja. Lyöt vain laimin ...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Sami Kuusela

Kirjoittaja on toimittaja ja liikemies, jonka Hupparihörhö-yritys etsii startupeja suuryrityksille kumppaneiksi ja ostettavaksi.

Keskustelu

”Oletko aina ihaillut ihmisiä, jota tekevät 12 tuntisia työpäiviä, mutta jaksavat silti harrastaa urheilua lähes päivittäin?”

En.

Geenejä ja onnea toki tarvitaan mutta olen minä mielestäni tehnyt paljon töitäkin hyvinvointini eteen. Menee vähän liikaa mutkia suoriksi jos väittää tietynlaisten geenien johtavan tietynlaiseen elämään. Ihminen tekee eri vaiheissa valintoja ja jokainen joka haluaa menestyä joutuu tekemään paljon töitä sen eteen. On tietty totta että jos älykkyyttä puuttuu niin joitakin valintoja ei ole valittavissa, mutta älykäskin voi pudota jos ei viitsi tehdä töitä unelmiensa eteen. Ei asiat tule kenellekään sen perusteella että olisi huippugeenit. Lahjakkuuden lisäksi pitää tehdä paljon töitä.