Sisäpiiritietoa startup-maailmasta.

Martin-Éric Racine, hallituksen vihollinen

Sami Kuusela
Blogit Hupparihörhö 31.12.2017 13:43
Martin-Éric Racine – ei voi olla tuon nimisenä köyhä! Ainakaan rehellinen köyhä! Kun helsinkiläinen työtön Martin-Éric Racine loi kansalaisaloitteen, jossa vaaditaan työttömille suunnatun ns. aktiivimallin kumoamista, hallituspuolueissa oltiin hiljaa. Ei olla enää. Martin-Éric Racinesta, tuhmasta ...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Sami Kuusela

Kirjoittaja on toimittaja ja liikemies, jonka Hupparihörhö-yritys etsii startupeja suuryrityksille kumppaneiksi ja ostettavaksi.

Keskustelu

KUINKA TE KEHTASITTE?

Kehtaavathan he. Nykyaikana ei edes peitellä tarkoituksia: hallituspuolueiden tavoitteena on rankaista työttömiä, koska he ovat niiden mielestä kaikki laiskureita – paitsi Sinisten, joiden tavoitteena on pelkästään pysytellä hallituksessa hinnalla millä hyvänsä (se hinta on puolueen katoaminen maailmankartalta).

Joko nämä hallitussankarit eivät tiedä todellisuudesta mitään – tai sitten se pahempi ja todennäköisempi vaihtoehto: he sikailevat, ja ovat sikailustaan vieläpä ylpeitä.

Kyllä ne kehtaavat. Kun Kokomustat ovat kukkona tunkiolla niin Sipilän kokomusta siipi menee tukka putkellä perässä ja ne siniset yrittävät epätoivoisesti pitää hallitus-ja avustajajakkaroistaan kiinni. Kun tulee niin pirusti!

Olisi kiva nähdä mitä ja miten hallitus yrittäisi rankaista minua… Myönnän, että minulla tulot ovat kohtuullisen isot, mutta kuitenkin olin yksi ensimmäisistä, jotka allekirjoittivat aloitteen. Vaikka aloite ei suoranaisesti vaikuta minuun, niin jo solidaarisuus niitä kohtaan joihin se vaikuttaa pisti minut allekirjoittamaan sen.

Näitä luetaan juuri nyt