Sisäpiiritietoa startup-maailmasta.

Lörtsypölvästit

Sami Kuusela
Blogit Hupparihörhö 13.11.2014 10:23
”Lörtsy on munkkitaikinaan tehty lihalla tai hillolla täytetty litteä ja umpinainen piirakka. Se on savolainen, erityisesti savonlinnalainen ruokalaji.” Jaahah. Näin sanoo Wikipedia. Ja kyllä. Jouduin tarkastamaan lörtsyn määritelmän. Koska tiesin ainoastaan, että kyseessä on epämääräine...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Sami Kuusela

Kirjoittaja on toimittaja ja liikemies, jonka Hupparihörhö-yritys etsii startupeja suuryrityksille kumppaneiksi ja ostettavaksi.

Keskustelu

Kiitos Eviran puolustamisesta. Tosin myöhemmin samana päivänä Evira julkaisi tiedotteen, että he peruvat vaatimuksensa nimenmuutoksesta KOSKA julkinen keskustelu on osoittanut Lörtsy-sanan yleisyyden.

Lisäksi se raivo-sana on toimittajien halpa keino. Kerron salaisuuden: kukaan ei ole raivoissaan, varsinkaan kansa. Toimittaja vaan vähän juksuttaa.

Kuvalehdelle kysymys: milloin teillä on seuraava kolumnistirotaatio? Kolumnistin ylimielisyys on erittäin ok, mutta ottakaa ensi kerralla joku sellainen jolla on tähän myös sisällöllistä katetta. Ei silleen nolo kuin tämä.

”Voisiko tässäkin myrskyssä olla kyse pohjimmiltaan siitä, ettei joku laiska yrittäjä ei jaksa laittaa tuotemerkintöjään kuntoon pakkauksiinsa?”

Duoda duoda… Voisiko tässäkin kolumnistin/blogistin ysköksessä kyse olla pohjimmillaan siitä, ettei joku laiska kolumnisti ole jaksanut perehtyä asiaan, josta on kiiressä päättänyt tällä kertaa ripellyksensä raapaista?

Olnko kolumnisti edes ajatuksella lukenut aihetta koskenutta uutisointia? Vai oliko liian kiire Rytmiin, tai johonkin muuhun Kallion paariin? Ihan vain valistukseksi: Jos Suomessa tulee myyntiin elintarvike, jonka pakkausmerkinnät eivät ole kunnossa, lähtee se hyllystä hyvin nopeasti. SIllä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, millä nimellä ao. tuotetta myydään.

Tällaiset laiskat luikaukset, joissa ”rohkeasti” puolustetaan virkamiesvallastaan juopuneita pikku(sieluisia)virkamiehiä, ovat todella myötähäpeää herättäviä. Ne on kai kirjoitettu vain siksi, että voidaan kehua kavereille paarissa ja somessa että: ”Juma jäbät, mä Hei heitin pahaa Suomen Kuvalehdessä!”