Blogit

Sisäpiiritietoa startup-maailmasta.

Loppu #byroslavialle!

Blogit Hupparihörhö 3.2.2015 09:07
Sami Kuusela
Kirjoittaja on toimittaja ja liikemies, jonka Hupparihörhö-yritys etsii startupeja suuryrityksille kumppaneiksi ja ostettavaksi.

Suomi on rikki. Yrittäminen on tehty täällä mahdottomaksi, kukaan ei enää halua palkata ketään ja yrittäjien aika menee lippulappujen täyttämiseen #byroslavia:lle.

Asia on näin, jos uskoo yrittäjäjärjestöjä tai eilen kulovalkean lailla somessa levinnyttä City.fi:n blogia ”Näistä syistä en palkkaa enää ketään”.

Kun kaikki on pielessä, tarvitaan radikaaleja ideoita. Siksipä ehdotan: Otetaan yrittäjiltä KAIKKI velvollisuudet pois. Suomi nousuun!

Kun yrittäjät voivat irtisanoa kenet vain milloin vain, ei heidän enää tarvitse pelätä työntekijöiden palkkaamista. Kun firmojen ei tarvitse maksaa työntekijöistään lainkaan sivukuluja tai vakuutuksia, on tuloksen teko helppoa.

Eikö tällä tavalla toimeliaisuus lisääntyisi, ihmisille tulisi töitä ja yhtiöt voisi keskittyä tekemään tulosta? Ja kasvamaan? Eikö?

Me yrittäjät olemme KAIKKI ”väsyneitä löysässä hirressä roikkumiseen”. Nostakaa meidät pois siitä hirrestä! Tai kiristäkää narua ja palataan kommunismiin. Koska vaihtoehtoja on VAIN nämä kaksi: Vapaus tai Neuvostoliitto.