Sisäpiiritietoa startup-maailmasta.

Leipää ja sirkushuveja

Sami Kuusela
Blogit Hupparihörhö 24.5.2016 13:16
Saatiin sitten uusi alkoholilaki. Hallitus onnistui tekemään ravintoloissa ja festareilla viihtymisestä helpompaa. Festivaaleilta katoavat karsinat, baarit voivat olla auki neljään, kaupoista saa vahvempaa ja parempaa olutta ja muutenkin siirrytään sivistyneempään juomakulttuuriin. Luulisi, että hol...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Sami Kuusela

Kirjoittaja on toimittaja ja liikemies, jonka Hupparihörhö-yritys etsii startupeja suuryrityksille kumppaneiksi ja ostettavaksi.

Keskustelu

Mitä poukkoilevaa tämän hallituksen tekemisessä on? Minusta nyt tehdään määrätietoisesti paremmin voivaa Suomea. Minulle on ihan sama onko Sipilä keskustaa vasemmistoa oikeistoa who cares, hän saa asioita eteenpäin. Toisin kuin viimeiset kymmenen vuotta joiden aikana on saatu vain kurjistamista. En koskaan olisi voinut kuvitella pitäväni juuri Keskustaa etenejijäpuolueena, mutta se on fakta. Sipilä muutti pelikentän täysin. No katainen-stubb-akseli tietysti auttoi älyttömällä pääomallaan ja antoi aloitteen teon muille, mutta ihan sama, kunhan joku raahaa tätä laivaa pois karikoilta.