Kuplan raja menee lasten lyömisessä

Suomessa juntit hakkaavat lapsiaan ja vaativat väkivaltarikollisille kuolemantuomioita. IL:n kyselyssä 84 prosenttia kannatti lasten piiskaamista.

Profiilikuva
Kirjoittaja on toimittaja ja startup-liikemies.

Löysin sitten minäkin kuplani. Ehkä Krista Kosonen on oikeassa. Ehkä Suomessa on iso massa väkeä, jonka kanssa meillä humanistieliitin jäsenillä ei ole mitään tekemistä. Se on hirveä asia.

Mitä jos Suomi onkin maa, jossa juntit hakkaavat lapsiaan ja vaativat väkivaltarikollisille kuolemantuomioita?

Eilen Iltalehti teki erittäin asenteellisen ja kosiskelevan – joku sanoisi jopa huoraavan – artikkelin, jossa kerrottiin äidistä, joka oli antanut lapselleen piiskaa ja saanut siitä sakkotuomion. Some raivostui. Tai siis se osa sosiaalisesta mediasta, joka on minun kuplani ulkopuolella.

Artikkelin yhteydessä järjestetyssä nettikyselyssä kysyttiin saako lapselle antaa piiskaa. 84 prosenttia vastanneista kannatti piiskaamista. Vastauksia on tähän mennessä tullut jo yli 15 000.

”Kukkahattutädit”, ”Vapaa kasvatus”, ”Kyllä minäkin olen saanut piiskaa, enkä ole traumatisoitunut”, ”nykyajan kakarat elävät ilman kuria”. Tässä muutamia toistuvia ”huomioita” liittyen artikkeliin.