Sisäpiiritietoa startup-maailmasta.

Köyhien päälle räkijät

Sami Kuusela
Blogit Hupparihörhö 31.10.2016 21:37
Viimeisten muutaman päivän aikana on paljastunut, kuinka kovasydämisiä meistä suomalaisista on tullut. Nyt loppui kärsivällisyys. Ensin Aalto-yliopiston ”käytäntöön suuntautunut professori” ja Aalto Executive Education -yrityksen toimitusjohtaja Pekka Mattila neuvoi Facebook-päivityksess...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Sami Kuusela

Kirjoittaja on toimittaja ja liikemies, jonka Hupparihörhö-yritys etsii startupeja suuryrityksille kumppaneiksi ja ostettavaksi.

Keskustelu

Hieno kirjoitus. Olen vuosia sitten elänyt muutaman kuukauden sosiaalituella eikä se kyllä ole helppoa. Sitä ei kannata kadehtia…

Totanoin ihan kuin Samikin tässä syyllistyisi köyhien päälle räkimiseen niputtamalla kaikki huonompiosaiset ja syrjäytyneet empatiakyvyttömiksi sortajiksi.

Kovasydämmisiksi en meitä laske.Ylisuvaitsevainen media sai vaan meidät valheellisilla uutisillaan meidät rokotettua hyväksikäyttöä vastaan..
Keksimällä uutisia joille ei löytynyt todellisuuspohjaa.pakolaisista, joita virtasi maahamme.Hymistelemällä ja vaieten rikoksista,joita tehtailivat.
Ja mitkä nyt tulleet esille.Totuushan on ,että olemme olleet sinisilmäisiä hölmöjä pakolaisten ja kerjäläisten suhteen.
Pidetään maamme puhtaana. Mitään hyvää noista ei seuraa meille.

Ja eiköhän tännekin löydy kaikenmaailman puskaloordeja osoittamaan kirjoittajan murheen todeksi. O tempora, o mores.

”Pidetään maamme puhtaana”! Ikäänkuin olisin joskus kuullut asiasta erään rotuopin yhteydessä. Eipä nyt aleta kopioimaan typerää ajatusmaailmaa.

Näitä luetaan juuri nyt