Sisäpiiritietoa startup-maailmasta.

Köyhiä harmittaa. Syystä.

Sami Kuusela
Blogit Hupparihörhö 8.2.2017 10:43
Eilen täällä Suomen Kuvalehdessä skuupattiin Alexander Stubbin puhujapalkkioista. Heikki Venton jutussa paljastettiin, että ex-pääministeri, nykyinen hiljaa eduskunnassa pestiään lusiva Stubb laskuttaa puheenvuoroistaan yli 9000 euroa. Siis Speakers Forum -välitysfirman kautta. Ja hinta sisältää alv...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Sami Kuusela

Kirjoittaja on toimittaja ja liikemies, jonka Hupparihörhö-yritys etsii startupeja suuryrityksille kumppaneiksi ja ostettavaksi.

Keskustelu

Kansanedustaja Stubb on vähän kuin työtönkin. Molemmat saavat valtiolta etuutta. Mutta kun työtön saa hyväpalkkaisen lyhytkestoisen työn hänen etuutta leikataan jälkeenpäin. Jopa niin paljon ettei työnteko paljoa kannattanut. Voisiko Hra Stubb kansanedustajana hoitaa myös työttömälle mahdollisuuden ansaita jotain vastaavalla työnteolla.

Samaa mieltä Hupparihörhön kanssa. Toisaalta nykyisin innostuksen puhkuminen työntekijöihin/kumppaneihin/asiakkaisiin on näin näppärästi ulkoistettu.

Kokonaan toinen juttu mihin näitä Speakersforumin kaltaisia välikäsiä tarvitaan. Saman asian voisi hoitaa vapaamuotoisesti netissä.