Sisäpiiritietoa startup-maailmasta.

Kosketusnäyttöä on ärsyttävä käyttää

Sami Kuusela
Blogit Hupparihörhö 31.3.2014 10:08
Kosketusnäyttöpuhelimilla on huono kirjoittaa. Siinä se nyt oli. Sanoin sen ääneen. Oltiin kavereiden kanssa viikonloppuna mökillä. Muutaman oluen jälkeen uskalsin varovasti mainita, että iPhonella on tosi hankala kirjoittaa tekstiviestejä, sähköposteja tai sosiaalisen median statuksia. Tunnustus pe...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Sami Kuusela

Kirjoittaja on toimittaja ja liikemies, jonka Hupparihörhö-yritys etsii startupeja suuryrityksille kumppaneiksi ja ostettavaksi.

Keskustelu

Vähän jatkoa ajatukseen, lähinnä Facebook-keskustelujen innoittamana: Uskon että se puhelinvalmistaja, joka keksii ratkaisun tähän ärsyttävään tekstinsyöttöongelmaan, valtaa markkinan. Perinteinen näppis taitaa olla jo aikansa elänyt, tarvitaan jotain mullistavaa. Mutta mitä? Päät surraamaan!

Communikaattorille olisi suonut jatkoa, se oli todella fiksu vekotin ja hyvä käyttää. Sillä pystyi takomaan jopa muistiot palavereista ihan kohtuudella. Tuosta päivitetty versio niin olisin tyytyväinen. Jospa Jolla toisi tuollaisen markkinoille.

Kaikki eivät halua kommaria, mutta on hassua että kukaan ei suostu sellaisia myymään niille jotka kirjoitusvälineitä haluavat!

Mekaaninen näppäimistö on vanhanaikainen heti kun joku keksii paremman tavan pitkien teksien syöttöön.

Markkinoilta löytyy vaikka kuink monta lisävarustetta nappulanäppikseksi.

Kaipaan Nokian E-7 näppäimistöä aina, kun kirjoitan jotain iPhonella. Jospa joku osaisi yhdistää E-7-tyylisen näppiksen jotenkin tyylikkäästi iPhonen kaltaisen näytön kanssa samoihin kuoriin.