Sisäpiiritietoa startup-maailmasta.

Salaliitto: Kellarissa piilotellaan tuhansia vassareita

Sami Kuusela
Blogit Hupparihörhö 31.1.2018 22:28
Tänään hallitus on perjantain yleislakon aiheuttamassa paniikissaan keksinyt, että aktiivimallin vastustamisen takana ei olekaan kansalaisten moraalia loukanneen lain aiheuttama kiukku, vaan SDP:n ja muiden vasemmistopuolueiden organisoima salaliitto. Pääministeri Sipilä aloitti punajuonen paljastus...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Sami Kuusela

Kirjoittaja on toimittaja ja liikemies, jonka Hupparihörhö-yritys etsii startupeja suuryrityksille kumppaneiksi ja ostettavaksi.

Keskustelu

Kaikkein ällistyttävintä tässä on se, miten kauas vallan vahtikoiruudesta keskeinen media onkaan sortunut: Sipilän ja kumppanien kyykyttämispolitiikkaa puolustetaan veri kurkussa ja samalla työttömiä demonisoidaan vaikka tosiasioista lipseuenkin.

Mikä tämän maan mediaa oikein vaivaa? Mainoseurotko?

”Jos vasemmistopuolueiden kannatus on pressanvaalien perusteella 6,3 %, niin miten ihmeessä vasemmisto saa perjantaina koko maan jumiin?”
Kirurgeja on ~0,1% kansasta. Jos he lopettavat työnteon niin leikkaukset loppuvat. Samoin anestesialääkärien lakko tekisi.

SAK on palannut juurilleen. Avainalojen lakoilla pyritään maksimaaliseen haittaan. AKT:n päivän lakko pysäyttää Raumalla paperitehtaan, noin esimerkiksi.

SAK, joka ei enää ole mukana palkkaneuvotteluissa on siirtynyt ikuisen vapun viettoon. Samoin 3,3% huikean kannatuksen saanut SDP on huomenna riekkumassa Smolnan portailla. Samoilla portailla tasan 100 vuotta sitten julistettiin samankaltaista ”sahaamme omaa oksaa” sanomaa.