Blogit

Sisäpiiritietoa startup-maailmasta.

Salaliitto: Kellarissa piilotellaan tuhansia vassareita

Blogit Hupparihörhö 31.1.2018 22:28
Sami Kuusela
Sami Kuusela - avatar
Kirjoittaja on toimittaja ja liikemies, jonka Hupparihörhö-yritys etsii startupeja suuryrityksille kumppaneiksi ja ostettavaksi.

Tänään hallitus on perjantain yleislakon aiheuttamassa paniikissaan keksinyt, että aktiivimallin vastustamisen takana ei olekaan kansalaisten moraalia loukanneen lain aiheuttama kiukku, vaan SDP:n ja muiden vasemmistopuolueiden organisoima salaliitto.

Pääministeri Sipilä aloitti punajuonen paljastusoperaation tänään blogissaan pamauttamalla: "Hallituksen päättämä toimenpidekokonaisuus on työttömän kannalta hyvä. Sillä ei voi perustella perjantain toimia. Lakkoilulle täytyykin olla jokin muu syy."

Myös ministeri Sampo Terho kertoi tänään puolueensa tilaisuudessa, että "Punavihreän opposition tavoitteena on ollut puutteellista tietoa levittämällä kääntää keskustelu työllisyyspolitiikan kokonaiskuvasta yhteen yksityiskohtaan, jota se on määrätietoisesti liioitellut pelkoa levittääkseen. Osa ay-liikkeestä on lähtenyt lakkojen ja mielenilmausten voimalla mukaan tähän sosiaalidemokraattien johtamaan operaatioon, joka on osa heidän pitkää vaalikampanjaansa".

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu