Salaliitto: Kellarissa piilotellaan tuhansia vassareita

Profiilikuva
Kirjoittaja on toimittaja ja startup-liikemies.

Tänään hallitus on perjantain yleislakon aiheuttamassa paniikissaan keksinyt, että aktiivimallin vastustamisen takana ei olekaan kansalaisten moraalia loukanneen lain aiheuttama kiukku, vaan SDP:n ja muiden vasemmistopuolueiden organisoima salaliitto.

Pääministeri Sipilä aloitti punajuonen paljastusoperaation tänään blogissaan pamauttamalla: ”Hallituksen päättämä toimenpidekokonaisuus on työttömän kannalta hyvä. Sillä ei voi perustella perjantain toimia. Lakkoilulle täytyykin olla jokin muu syy.”

Myös ministeri Sampo Terho kertoi tänään puolueensa tilaisuudessa, että ”Punavihreän opposition tavoitteena on ollut puutteellista tietoa levittämällä kääntää keskustelu työllisyyspolitiikan kokonaiskuvasta yhteen yksityiskohtaan, jota se on määrätietoisesti liioitellut pelkoa levittääkseen. Osa ay-liikkeestä on lähtenyt lakkojen ja mielenilmausten voimalla mukaan tähän sosiaalidemokraattien johtamaan operaatioon, joka on osa heidän pitkää vaalikampanjaansa”.

No, niinpä!

Myös ahkera kokkari, Juhana Vartiainen totesi tänään MTV:n Uutisissa, että hänen kotisivuihinsa oli kohdistunut palvelunestohyökkäys, johon ”ihan tavallinen syrjäytynyt työtön ei kykene”. No ei!