Sisäpiiritietoa startup-maailmasta.

Jos Chempolis olisi startup…

Sami Kuusela
Blogit Hupparihörhö 11.1.2017 10:42
…se olisi kuopattu jo 90-luvulla. Koska homma ei selkeästi ole ottanut tulta alleen. Startup-asiantuntijana on vaikea ymmärtää, kuinka yhtiö voi toimia 20 vuotta tappiollisesti, lähinnä pelkkien pääomasijoitusten, valtion tukien ja lainojen avulla. Startup-yrittämiseen kuuluu, että alkuvaihees...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Sami Kuusela

Kirjoittaja on toimittaja ja liikemies, jonka Hupparihörhö-yritys etsii startupeja suuryrityksille kumppaneiksi ja ostettavaksi.

Keskustelu

Heh, Chempolisin johtoryhmän jäsenistä 75%:lla on sama sukunimi.

Ilmainen vinkki start-uppaajille: firman perustaminen jonnekinpäin siltarumpu-Suomea ja omistajien etsiytyminen lähelle Kepu-piirejä antaa lisää elinaikaa.

No eikö tässä ole aika lupaava vaihe menossa ko firmalla? ADHD-yrittäjät on eri jengiä kuin pitkähänteistä työtä tekevät yrittäjät.

Aloilla on eronsa. Jos keksii uudentyyppisiä tehtaita niin varmaan siinä kuluu anammän aikaa kuin jos tekee ”vaan” softaa.

Tämä jengi on pitänyt projektinsa hengissä pitkään, saat sen kuulostamaan tyhmältä. Minun korvissa se kuulostaa osaamiselta, kovalta työltä ja onnistumiselta.

Kyllä Taaleritehtaan sijoituskin kertoo jotain. En tunne heitä, mutta en usko että niiden tapana pelastaa yrityksiä hyvää hyvyyttään…

Näitä luetaan juuri nyt