Blogit

Sisäpiiritietoa startup-maailmasta.

Jokainen suomalainen

Blogit Hupparihörhö 24.6.2018 09:43
Sami Kuusela
Sami Kuusela - avatar
Kirjoittaja on toimittaja ja startup-liikemies.

Keskikesän kunniaksi tuli vähän eilen illalla pikku hönössä nuotiolla mietittyä, mikä meitä suomalaisia yhdistää. Löytyi monta juttua, kun lyötiin kaverin kanssa jurot suomalaiset päämme yhteen.

Jokainen suomalainen antaa ensin itsestään jopa epäystävällisen vaikutelman, mutta se johtuu ujoudesta. Mutta kun saat kenestä tahansa suomalaisesta ystävän, siinä on frendi iäksi. Yksikään koira ei ole niin uskollinen kuin kuka tahansa suomalainen.

Jokainen suomalainen on kova juomaan viinaa. Humalassa kenestä tahansa suomalaisesta kuoriutuu puhelias ja kömpelö olento, joka avaa sielunsa ystävälleen. Jokainen suomalainen lyö kaveriaan keskiyöllä vähän liian kovaa harteille ja toteaa toisen olevan hyvä jätkä.

Jokaisella suomalaisella on kesämökki ja kuukauden loma, kuten kotiamerikkalaisemme Bruce Oreck totesi Ylelle. Meillä on myös "erityinen luontosuhde", mikä tarkoittaa, että jokainen suomalainen haluaa istua päihtyneenä metsässä lukien puhelimensa näytöltä, mitä entinen voimailija ja suurlähettiläs meistä sanoo.