Sisäpiiritietoa startup-maailmasta.

Fistauksen puolustus

Sami Kuusela
Blogit Hupparihörhö 6.3.2016 10:18
On siitä puhetta riittäny. Moni on suuttunut ja joku nariseva ay-pamppu jopa totesi, että valtavan paineen alla käydyt yhteiskuntasopimusneuvottelut kaatuivat tähän eleeseen. Nimittäin ministerien fistaukseen keskiviikon tiedostustilaisuuden päätteeksi, kameroiden edessä. Elämme närkästyjien kulta-a...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Sami Kuusela

Kirjoittaja on toimittaja ja liikemies, jonka Hupparihörhö-yritys etsii startupeja suuryrityksille kumppaneiksi ja ostettavaksi.

Keskustelu

Naulan kantaan sanottua mielipidettä Hupparihörhöltä: kateushan vie kalatkin vedestä, tässä tapauksessa opposition ominaisuutena.

Ai tuo on fistaamista, ok. Olen sen aina yhdistänyt lähinnä urheilusuorituksiin ja alhaiseen äo:hon. Saahan sitä Sipilä ja Stubbelokin fistailla mutta edelleen yhdistän sen alhaiseen äo:hon.

Hauskasti meni mörkiltä bloggauksen koko idea ohitse. :-DDD

Kyllä repeilytti, kun valtamediakin otsikoi ”fistauksesta”, tietämättä selkeästi lainkaan mitä koko sana tarkoittaa. Valtamediallahan ei ole nykyisessä hötkyilyssään aikaa tsekata suotta faktoja, äkkiä vaan julkaisuun ja potentiaalisia klikkejä mahdollisimman paljon. Tuolla sanalla luulisi googlen laulavan sulosäveliä ja runsaasti!

Samaa mieltä, kyllä hallituksen jäsenillä on oikeus fistailla siinä missä muillakin, ja päästellä hieman paineita. :-P