Bottikirjat saastuttivat Amazonin kirjakaupan

Profiilikuva
Kirjoittaja on toimittaja ja startup-liikemies.

Tiedätkö kuka on Soili Heikki Home? Ei tiedä Googlekaan, mutta hänen kirjansa ”Höyhenet, ruoho, miekka ja liekki (Finnish edition)” on tarjolla Amazonin digitaalisessa kirjakaupassa 70,68 dollarin edulliseen hintaa.

”Näyttäisi siltä, ​​että jokaisen maakunnan unelmien huippu on kannattava avioliitto. Mutta en ole iloinen tulevista häistä, ei ole miellyttävää ymmärtää, että minun sulhaseni on toivottomasti rakastunut toiseen naisiin. Ja on vielä tuskallista ymmärtää, että tunteet hänelle herättävät sielusi. Valitettavasti vastaamatta, ja ongelmat lisääntyvät edelleen. Kuninkaalla murhattiin” alkaa Amazonin kuvaus kirjasta, jossa on 1842 sivua. ”Höyhenet, ruoho, miekka ja liekki (Finnish edition)” on valtavan pitkä romaaniksi.

Soili Heikki Hometta ei ole olemassa

Soili Heikki Hometta ei ole olemassa. Hänen kirjansa on robotin tuottamaa tajunnanvirtaa, jota lukiessa tulee kauhea olo. On kuin painajaisessa, kun yrittää tajuta sanojen tai lauseiden yhteyksiä, joita ei ole. Tekstissä ei ole kappalejakoa, eikä hitustakaan järkeä, eikä siinä pidäkään, sen tulee vain huijata Amazonin tekoälyä niin, ettei se paljastu bottitekstiksi.

Soili Heikki Homeen kaltaiset keksityt kirjailijat ovat julkaisseet kuluneen tammikuun aikana Amazonin Kindle-lukulaitteen kaupassa jo lähes 2000 suomenkielistä ”nidettä”. Valekirjojen hinnat liikkuvat muutamasta kympistä lähes sataan euroon.