Edu Kehäkettunen, upea narri

Profiilikuva
Kirjoittaja on toimittaja ja startup-liikemies.

Samaan aikaan kun me muut 40+ media- ja bisnestyypit päivitämme LinkedIniin, kuinka nöyryys on myyntityössä tärkeää, Edu Kehäkettunen eli Hinkkasen Harri lentää toiselle puolelle maapalloa kuvaamaan rakkaudellista häpäisyvideota ystävästään Sacha Remlingistä.

Samaan aikaan kun me muut 40+ media- ja bisnestyypit emme saa unta, kun mietimme auttaako triathlon-harrastus vihdoin meitä C-levelille työssämme, jota itseltämme salaa vihaamme, Hinkkanen ja ohjaaja Tommi Mattila lisäävät Edusta kertovaan Edumania-elokuvaan kohtauksen, jossa annetaan ymmärtää, että Edun uusi bisnes on myydä Robosuki-merkkisiä masturbaattoreita.

Ja yleisö nauraa silmät selällään, kysyen itseltään, voiko näinkin elää.

Keski-ikäistyvän miehen elämä on jatkuvaa taistelua luutumista vastaan. Joka paikkaa kolottaa, ajatus elämän rajallisuudesta jähmettää päivä päivältä enemmän ja aivoihin kerääntyy totisuuteen pakottavaa tahmaa. Kun ennen nauraa käkätettiin kavereiden kanssa, nyt katsomme perheeltämme salaa aikuisviihdettä espoolaisessa rivarissa ja mietimme, tässäkö tämä oli. Nuorten rentous harmittaa, koska olemme kateellisia.

Edu Kehäkettunen edustaa meille vapautta. Kun Edun, Davon ja Setä Koposen räävitön räppitrio MC Taakibörsta nousi noin vuosi sitten Helsingin Tavastian lavalle, liput myytiin loppuun minuutissa. Edu ja koko Taakibörsta on vaihtoehto.