Sisäpiiritietoa startup-maailmasta.

Oliko pakolaisraivo poliisin propagandatemppu?

Sami Kuusela
Blogit Hupparihörhö 5.4.2017 10:46
Tiedon panttaaminen on vaarallista ja typerää. Varsinkin jos tietoa panttaa viranomainen tilanteessa, jossa kansa kuohuu ja viha nousee. Afgaanipakolaisten palautuslennosta nousi kaksi päivää sitten raivo, joka nosti kuntavaaliviikolla rumimmat populistipiirteet esiin meissä kaikissa. Ensin levisi t...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Sami Kuusela

Kirjoittaja on toimittaja ja liikemies, jonka Hupparihörhö-yritys etsii startupeja suuryrityksille kumppaneiksi ja ostettavaksi.

Keskustelu

Poliisin vika, tuskin. Kaikki töpeksineet voivat aina syyttää poliisia.

Miksi ihmeessä poliisi tiedottaisi milloin se ketäkin minnekin kuskaa? Aivan älytön idea. Tuskin poliisia kiinnostaa myöskään somemöykkääminen. Mutta jos Pasilan poliisitalolla aletaan häiritsemään poliisin normaalia toimintaa niin ehkä oli aika jotakin sanoa jotta jengi vähän rauhoittuu?

Nyt pitää järjestää keräys, jota saada uusi väljempi huppari hörhölle, sillä vanha kiristään niin ettei veri aivoissa kierrä. Sillä muuten hörhömpikin oli huomannut uutisvirrasta, ettei poliisi voi tiedoittaa näistä asioista yksityiskohtaisesti, koska turvapaikka-asiat ovat pääsäntöisesti salassa pidetäviä. Tietysti, jos tietoisesti välttelee uutisia, jotka eivät sovi omaan maailmankuvaan, niin se on eri juttu. Foliokääre yöksi pään ympäri voisi auttaa ensiapuna.

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005156060.html

Keräys on kannatettava ehdotus. On huvittavaa miten nämä anarkistit kuvittelevat olevansa oikeusvaltion puolustamisen kannalla mutta silti toimivat oikeusvaltiota vastaan epämääräisin oikeusvaltioon kuulumattomin keinoin. Miten esim entinen oikeusministeri RKPn pj selittää sen, että hän kannustaa toimintaan ulkoparlamentaarisin keinoin ja asettaa oikeuslaitoksen tekemät päätökset kyseenalaisiksi yhdessä vihreiden pj:n kanssa? HA:n oman tuomionsa arvostelu oli pikkujuttu tähän verrattuna.