Blogit

Uutiset ja todellisuus eivät vastaanottokeskuksissa kohtaa. Blogi raottaa ovea sekä niille, jotka pelkäävät turhaan, että niille, jotka haluavat tietää enemmän kulttuurien ja ihmisten kohtaamisesta.

Uudet persujohtajat ovat oikeassa: pakolaiset ovat uhka suomalaiselle miehelle

Blogit Bagdadista pohjoiseen 12.6.2017 15:54
H. Juurakko
H. Juurakko - avatar
H. Juurakko on yhteiskuntatieteilijä, joka on päätynyt vastaanottokeskukseen ohjaajaksi. Hän on päässyt aitiopaikalle tarkkailemaan kahta kulttuuria eikä tiedä, kumpaa niistä ihmettelisi enemmän. H. Juurakko on nimimerkki.

Perussuomalaiset ovat viime viikonloppuna muuttaneet politiikkansa painopistettä tavallisten suomalaisten elämän parantamisesta muualta tulevien elämän vaikeuttamiseen. Puolue ei enää toimi puolesta vaan vastaan.

Puolueen uusille johtajille maahanmuuttajat ja etenkin tänne tulleet pakolaiset ovat suunnaton uhka. Pelko on niin suuri, että sen torjumiseksi ollaan valmiita uhraamaan tällä maalle taloudellisesti ja sosiaalisesti huomattavasti tärkeämpiä hankkeita ja demokratiaan kuuluvia periaatteita.

Yritän kovasti ymmärtää, mitä he oikein pelkäävät. Sitä, että joku käyttää burkaa tai burkinia? Sitä, että joku puhuu kieltä, jota he eivät ymmärrä? Vai sitä, että he jäävät jotenkin alakynteen? Että "ne tulevat tänne ja vievät meiltä naiset ja työpaikat"?
On ihan pakko todeta, että viimeksi mainittu riski on todellinen. Ne ihan oikeasti saattavat viedä naiset ja työpaikat.