Uutiset ja todellisuus eivät vastaanottokeskuksissa kohtaa. Blogi raottaa ovea sekä niille, jotka pelkäävät turhaan, että niille, jotka haluavat tietää enemmän kulttuurien ja ihmisten kohtaamisesta.

Uudet persujohtajat ovat oikeassa: pakolaiset ovat uhka suomalaiselle miehelle

H. Juurakko
Blogit Bagdadista pohjoiseen 12.6.2017 15:54
Perussuomalaiset ovat viime viikonloppuna muuttaneet politiikkansa painopistettä tavallisten suomalaisten elämän parantamisesta muualta tulevien elämän vaikeuttamiseen. Puolue ei enää toimi puolesta vaan vastaan. Puolueen uusille johtajille maahanmuuttajat ja etenkin tänne tulleet pakolaiset ovat su...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

H. Juurakko

H. Juurakko on yhteiskuntatieteilijä, joka on päätynyt vastaanottokeskukseen ohjaajaksi. Hän on päässyt aitiopaikalle tarkkailemaan kahta kulttuuria eikä tiedä, kumpaa niistä ihmettelisi enemmän. H. Juurakko on nimimerkki.

Keskustelu

Heh, suomalainen (mies) paha, muut (miehet) hyviä:))

Melko lapsellisia tekstejä tässä blogissa jatkuvasti.

Täytyy olla idealismiltaan totaalisen sokea Euroopan tapahtumille kirjoittaakseen tällaista.

H.Juurakolle onnea ja menestystä ulkosuomalaisten tulevien veronmaksajien kanssa. Juurakko ei ole vielä ymmärtänyt että Suomi matkalla konkurssiin. Terv ent. Suominen. Nykyinen yrittäjä /veronmaksaja Eestissä.

Koska olen viimeksi kuullut jonkun suomalaisen nuoren haluavan olla mukana maksamassa veroja ja tukemassa tätä yhteiskuntaa?
-Noiden lasien läpi et varmaan kovinkaan useasti, nyt lasit vaihtoon.

Ehkä Suom. nuorimies (ja vanhempikin) haluaa elämältä muutakin kuin vain maksaa veroja ja taas veroja. Hannali myös silmät auki. Suomimiehen ostovoimasta tullut vitsi.

Paavo, et nyt lukenut kunnolla (taaskaan) – viesti oli ’suomalainen mies laiska, suomalainen mies kuvittelee, että kaiken tarttis tulla valmiina lautasella, vain koska suomalainen mies’ ;) Teksti on ihan asiaa: huomaa jo kommenttien määrästä ja sävystä, että kalahti – suomalaisen miehen tulisi lopettaa ainainen vonkuminen ja valitus ja ryhdistäytyä.

Kun puhutaan pakolaisista, tuntuu olevan täysin hyväksyttävää puhua terroristeista ja raiskaajista. Sen sijaan fiksuista ja sivistyneistä pakolaisista puhuvalla on aina väärät lasit silmillä siitä huolimatta, että fiksuja ja sivistyneitä tulijoita on tilastollisesti aika paljon enemmän kuin terroristeja ja raiskaajia.

En kuitenkaan puhu tilastoista. Puhun noin 500 ihmisestä, joihin olen tutustunut.

Kuinka monta pakolaista Paavo ja Markku tuntevat henkilökohtaisesti? Hannalille voin luvata, että kirjoitan lähiaikoina myös niistä ärsyttävistä ja pahoista ihmisistä, joihin olen törmännyt ja jotka olen ärsyttäviksi havainnut silmälaseistani huolimatta.

Mutta myönnän, että yleistäminen on rumaa. Jos kirjoituksestani sai sen käsityksen, että kaikki suomalaiset miehet ovat mielestäni pahoja, vakuutan, etten ajattele niin. Suuri osa heistä on ihan kivoja.

Selvä. Yleistäminen tosiaan ärsyttää, suuntaan ja toiseen. Typerintä tässä olisi alistua samalle viivalle, sen vähemmistön kanssa, jota kritisoi. Mukavaa kesän jatkoa vain jokaiselle, vaikko odotusta? :)

Ilman Suomalaista miestä (ja naista) Suomea ei olisi rakennettu. Nyt se ajetaan alas. Ikävä katsella varsinkin nuorien puolesta, eivät ikänä kykene velkoja maksaan.

Juke, Suomea ovat ajamassa alas ihan kyllä suomalaiset miehet (ja naiset). Kannattaisi varmaan kysyä kuka suomalaisen hyvinvointivaltion aikoinaan rakensi ja ketkä sitä nyt rapauttavat?

Kyllä, JJ olet oikeassa ikävä kyllä liiallinen demokratia, vaikea juttu ja ylimenevä tasa-arvo tulee kalliiksi josta Suomi ei selviä.

Rankka yleistys joka tekstissä tehokeinona tekee blogista lapsellisen oloisen, kuten kasiluokkalaisen intomielen äikän aineita.

JJ, muita halveeraamalla kerrot lähinnä itsestäsi.

Näitä luetaan juuri nyt