Uutiset ja todellisuus eivät vastaanottokeskuksissa kohtaa. Blogi raottaa ovea sekä niille, jotka pelkäävät turhaan, että niille, jotka haluavat tietää enemmän kulttuurien ja ihmisten kohtaamisesta.

Pitkäperjantai ilman toivoa pääsiäisestä

H. Juurakko
Blogit Bagdadista pohjoiseen 14.4.2017 07:44
Kovin lähelle tullut terrori-isku Tukholman keskustassa järkytti meitä suomalaisia, mutta harva tuli ajatelleeksi, kuinka onnellisia olemme kyetessämme vielä järkyttymään. Jotta voisi järkyttyä kuolemasta, kuoleman on oltava epätavallinen. Emme me jaksa surra sydän- ja verisuonitauteihin kuolevia ka...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

H. Juurakko

H. Juurakko on yhteiskuntatieteilijä, joka on päätynyt vastaanottokeskukseen ohjaajaksi. Hän on päässyt aitiopaikalle tarkkailemaan kahta kulttuuria eikä tiedä, kumpaa niistä ihmettelisi enemmän. H. Juurakko on nimimerkki.

Keskustelu

Tässähän tuli hyvin kuvattua se miksi näitä ihmisiä ei pidä siirtää pois kriisialueilta. Heidän pitää itse siellä sotia sotansa siihen vaiheeseen että se alkaa riittämään. Sitten vasta voi alkaa muutos. Siirtämällä alueelta pois nuoret miehet vain pitkitetään ongelman ratkaisua. Muutos parempaan ei voi lähteä kuin yhteiskunnan sisältä.

Näitä luetaan juuri nyt