Marko Maunula seuraa Yhdysvaltojen politiikkaa ja populaarikulttuuria.

Trumpin tiimi ja Venäjä: Soppa sakenee – olisi hölmöä luulla paljastusten loppuvan

Marko Maunula
Blogit Americana 13.7.2017 17:23
Kiista siitä, pyrkikö Donald Trumpin kampanja yhteistyöhön Venäjän kanssa vaalivoiton takaamiseksi, on ohi. Nyt voimme väitellä, oliko yhteistyö maanpetos vai ei. Tiistaina 11. heinäkuuta New York Times ilmoitti Donald Trump Jr:lle, että lehti aikoi julkistaa juniorin sähköpostit koskien hänen tapaa...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Marko Maunula

Kirjoittaja on Yhdysvaltain historian professori Atlantassa.

Keskustelu

Eikä tässä vielä ollut edes kaikki. Kovasti läpinäkyvyyttä korostanut Trump sr. ei joko tiennyt tai muistanut että paikalla juniorin ja venäläisen lakinaisen tapaamisessa oli myös kaveri,Rinat Akhmetshin, jonka taustasta löytyy palvelu NL:n vastavakoilijana. Hänkin oli paikalla luultavasti muulla nimellä.Yksi vielä puuttuu sillä paikalla oli 6 henkilöä.
Ranskan vierailulla Trump syytti Obamaa siitä että venäläinen lakinainen pääsi hyötymään ”take advantage” nuoresta Trumpista.Logiikka?

Moni republikaani varmaan mietti millaisessa porukassa on mukana. MSNBC:n aamulähetyksen (Morning Joe) toinen ankkuri Joe Scarborough, joka oli edustajainhuoneessakin Floridasta vuosina 1995-2001 ja äänestettiin yhdeksi USA:n vaikutusvaltaisimmista toimittajista kertoi että ”I am done with the GOP”, nyt riitti republikaaninen puolue.