Marko Maunula seuraa Yhdysvaltojen politiikkaa ja populaarikulttuuria.

Opiskelija saa tuoda aseen luennolle

Marko Maunula
Blogit Americana 14.3.2016 19:30
Perjantaina 11. maaliskuuta Georgian senaatti hyväksyi lakialoitteen, joka sallisi käsiaseiden kantamisen yliopistojen kampuksilla. Republikaaninen kuvernööri Nathan Deal ilmoitti, että hän aikoo allekirjoittaa lain. Pian me professorit luennoimme potentiaalisesti aseistautuneille opiskelijoille. La...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Marko Maunula

Kirjoittaja on Yhdysvaltain historian professori Atlantassa.

Keskustelu

Täällä USAssa on menossa jonkinlainen pelkoaalto, johon tietysti reagoidaan millä muulla kuin – aseilla! Tietenkään kenelläkään näistä kannattajista ei ole todellista koulutusta, enin on kai tunnin kurssi, kuinka puhdistaa ase tappamatta itseään ja parhaassa tapauksessa pääsee ampumaan lippaallisen. Näin Suomen armeijan käynyttä ja iän puolesta aseiden keskellä kasvaneena todella joskus hirvittää – aivan varmasti joku tuolla tekee jotakin typerää, joku muu reagoi siihen ja sitten onkin täysi ”sota” päällä, kaikki ”puolustavat” kaikkea / kaikkia!

USA:n väestö on vaarassa. Toivottavasti ei tule terrori-iskuja tänä keväänä. Silloin porukka sekoaa.Jenkkien joukkopsykoosi(vaalit) on kuin suomalainen tv-keskustelu ei tolkkua ja vetäjät lietsovat.