Mikä vasemmistoa vaivaa?

Profiilikuva
Blogit Americana
Marko Maunula on Yhdysvaltain historian professori Atlantassa.

Paranoidi vasemmistoaktivisti kertoi hiljattain minulle totuuden Syyriasta.

Keskustelin opiskelijan kanssa maailmanpolitiikasta, ja hän valisti minua Syyrian sisällissodasta. ”Tämä on Rothschildien juoni. Syyrian keskuspankki on ainoa, jota Rothschildit eivät kontrolloi. He manipuloivat tilannetta ja tukevat vallankumouksellisia.”

Juutalaiset pankkiirit ovat tämänkin sodan takana. Media ei kerro totuutta tapahtumista, sillä se on myös juutalaisten kontrolloima – kuten myös Hollywood. Ne vastaavat sumuverhosta, joka estää maailmaa näkemästä totuutta, opiskelija kertoi.

Vastasin kysymyksellä: ”Mitä meidän pitäisi tehdä asialle?” Kysymys selvästi hämmensi opiskelijaa. Jatkoin: ”Myönnetään, että juutalaiset ovat menestyneet erittäin hyvin finanssi- ja mediasektoreilla. Heimon kokoon suhteutettuna he ovat pärjänneet todella hyvin. Sinä vihjaat, että tämä on ongelma. Mitä sille pitäisi tehdä? Kiellämmekö lailla juutalaisten toimimisen pankkialalla, mediassa ja viihdeteollisuudessa? Pitäisikö meidän myös takavarikoida juutalaisten pankkimiesten omaisuus?”

Opiskelija hiljeni ja jäi pohtimaan vastausta. Internetin tietotoimisto oli kertonut hänelle ongelmasta, mutta ei ollut ehdottanut ratkaisua.