Elikkäs tosiaan joustava minuustuote tarjolla

Panttila-Hiltusen Jenna tässä hei! Soittelen MinäItse-Consultingista hyvää iltapäivää Teillekin vaan!

Profiilikuva
Blogit Ajolähtö
Kirjoittaja on helsinkiläinen valtiotieteiden tohtori ja sosiologian dosentti, joka työskentelee Teollisuusliitto ry:n (ent. Metalliliitto) tutkimuspäällikkönä. Anttila toimii Ajolähtö-hankkeen vastuullisena johtajana.

Panttila-Hiltusen Jenna tässä hei! Soittelen MinäItse-Consultingista hyvää iltapäivää Teillekin vaan! Elikkäs tosiaan olen tässä tarjoamassa Teille uutta työmarkkinatuotetta, joustavaa minuutta. Olette varmaan kuulleetkin siitä. Tää tuote on viimein tullut suomalaisillekin markkinoille. Mallia on tosiaan haettu maailmalta, Ameriikasta ja Euroopan maista. Tosiaan kun siellä on hyväksi koettu, niin täälläkin sen on oltava erittäin hyvä!

Elikkäs tämä meidän minuustuote on erityisen joustava ja silleen monipuolinen. Ja tosiaan tää joustava minuus soveltuu melkein mihin tahansa työhön. Sillä voidaan myydä jotakin tuotetta, niinku vaikka kännykkäliittymää puhelinmyyntinä. Tai sit se minuus sillai tekee asiakastyötä livenä.

Sellaisena liveartikkelina tää meidän minuustuote venyy mahtavasti. Tosiaan se ilmentää sitä palvelua tarjoavaa yritystä silleen. Tän asenteen omaksunut hymyilee ja katsoo silmiin, et se niinku henkii kaikilla tavoilla hyvää asiakaspalvelua. Elikkäs tosiaan se saa asiakkaan olon kotoisaksi ja on koko olemuksellaan se palvelutuote. Ei tule valituksia silloin ollenkaan. Et minuus myydään ostajalle tosiaan osana sitä varsinaista tuotetta, ettei melkein huomaakaan.

Tosiaan sit vielä tää meidän uutuustuote voi kanssa olla se tuote itse, että myydään, just pitsataan sitä mitä itse on, siis sitä minuutta. Tää sopii tosi hyvin, kun kilpaillaan vaikka työkeikoista. Elikkäs ne voi periaatteessa olla ihan mitä vaan, mut yleisii on erilaiset proggikset, niinko kuvitukset, kampanjat, tutkimukset ja keräykset. Sit kilpaillaan hinnasta, ajasta ja nopeudesta, ja parhaiten itseään markkinoinut saa työt.

Elikkäs tosiaan meillä on Teille ehdotus minuustuotteesta edullisena avajaistarjouksena. Joten minkälainen tuotepaketti Teille laitetaan tulemaan? Ai haluatte lisätietoja, no tosiaan.

Silleen tää minuustuote on kätevä, ettei tarvitse sen tilaajan silleen välittää, onko kyseessä koulutettu minuus vai kouluttamaton. Kun tää minuuden soveltuvuus on työmarkkinoilla ylirajaista. Ai mitä tarkoittaa, niinku et tohtori ajaa taksia siinä missä mielenterveyshoitajakin. Yhtä lailla tuotekampanjoita vetää niin puuseppä, lukion kesken jättänyt kuin maisterikin. Pitää vaan olla se oikea tahtotila. Ja näitä meidän työmarkkinoille sopivista malleista löytyy.

Kätevintä täs meidän uutuudessa on, et tää minuustuote just joustaa. Se kustantaa itse kaikki lisäkulut, siis aina työtehtävään menevistä matkoista ja ruokakuluista käyntikortteihin ja nettisivuihin. Ja tosiaan oikeanlaisen minuuden omaksuneen voi kutsua parin tunnin töihin tosi lyhyellä varoitusajalla, et tekstiviesti sisään, niin heti onnistuu! Eikä tartte sit maksaa tyhjästä ajasta.

Ai, Teitä alkaa kiinnostaa! Haluatte tilata? Hyvä valinta, on tää niin hyvä tuote! Ja vielä kun asia on juuri silleen, miten toivoittekin. Vähillä kuluilla, ei maksa melkein mitään.

Laitetaan Teille tarjouksena joustavaa minuutta asiakaspalvelutehtäviin, tosiaan livenä, varustettuna hymyllä ja lempeällä äänellä mutta ilman leppoisaa murretta. Lisäksi Teille tässä vielä tämä nopean tilaajan etu: et kun tänään tilataan, niin tunnin päästä tuote on jo Teillä käytettävissänne.

Elikkäs tosiaan tää kaikki MinäItse-Consultingilta Teille erikoishintaan. Tietty kun me toimitaan välittäjinä, niin maksetaan minuuspaketista prosentuaalinen osuus. Siis Te maksatte. Siis kyllä, Te maksatte meille. Mut tästä osuudesta on tietty hieman näin yhteistyön aluksi vara tinkiä. Tosiaan jos minuustuotteelle lasketaan alhaisempi hinta, se kyllä joustaa.

Te saitte tilausvahvistuksen juuri sähköpostiinne. Tosiaan siinä liitteenä on sähköinen käyntikorttini. Käyntikorttini Panttila-Hiltusen Jennan nimellä. Niin, minun nimelläni. Lähetin sen juuri teille. Elikkäs tosiaan voitte sitten suositella minuustuotettani muillekin!