Ajolähtö-hanke on Koneen Säätiön Jakautuuko Suomi? -rahoituksen (2015–2017) saanut tutkimushanke, joka yhdistää journalismin, valokuvan ja tutkimuksen keinoja.

Aamulypsyltä kaupunkiin töihin

Sami Perttilä
Blogit Ajolähtö 16.2.2017 09:33


Ajolähdön videoblogissa esittäytyy tänään kouvolalainen Martta. Hän työskentelee vanhempiensa maatilalla ja pitää hevostallia. Näiden lisäksi hänellä on ollut jopa kaksi samanaikaista työpaikkaa kaupungissa.

Martan ja muidenkin Ajolähtö-blogissa esiintyneiden nuorten aikuisten tarinaa kuulee ja näkee pidemmälle ensi kuussa Helsingissä pidettävässä näyttelyssä. ”Liikkeessä – Nuoret aikuiset uuden työn markkinoilla” -näyttely avautuu 11.3. Jätkäsaaren Huuto galleriassa.

Sami Perttilä

Kirjoittaja on helsinkiläinen freelance-valokuvaaja ja taiteen maisteri, joka työskentelee Nuorisotutkimusverkostossa Ajolähtö-hankkeessa.

Keskustelu

Näitä luetaan juuri nyt