Victoria ja Daniel saivat toisensa, Sanna-Kaisa eli päivän prinsessaelämää

Ulkomaat 24.6.2010 09:00

Victoria ja Daniel

On kruununprinsessa Victorian hääpäivän aamu. Kouvolalainen Sanna-Kaisa Suursalmi ja hänen miehensä Pauli nousevat ylös T-Centralenin metroasemalta Tukholmassa. He ovat saapuneet Ruotsiin erityisellä hääristeilyllä katsomaan vuosisadan kesähäitä.

Lapset on viety edellisenä päivänä mummolaan. Koiralle, kanille ja poneille on hankittu hoitajat. Kotona digiboksi on ajastettu tallettamaan kaikki hääohjelmat.

Nyt pariskunta aikoo keskittyä nauttimaan kuninkaallisesta humusta yhdessä satojen tuhansien muiden hääturistien kanssa.

Sanna-Kaisaa jännittää. Hän puhuu vuolaasti ja puristaa käsilaukkuaan tiukasti kainalossa. Matka on ollut hänen unelmansa siitä lähtien, kun hän sai tietää kruununprinsessa Victorian kihlautuneen Danielinsa kanssa.

”Jo aamulla mietin, miten Victoriaakin mahtaa jännittää. Herätessään hän varmasti ensimmäiseksi ajatteli: tänään menen naimisiin.”

SK seurasi häähumua Sanna-Kaisan matkassa. Kohtasivatko fanin ja prinsessan katseet? Lue lisää Suomen Kuvalehden numerosta 25-26/2010 (ilm. 24.6.).

Katso myös kuvakertomus Ruotsin prinsessahäistä.

Kuva Martti Kainulainen / Lehtikuva.