Usain Bolt: Huippujuoksijan matka Berliiniin kuvina

Ulkomaat 21.8.2009 06:48
Tällaisella ilmeellä Usain Bolt juhli kahdensadan metrin semifinaalin voittoa keskiviikkona 19. elokuuta Berliinissä. Kuva Michael Sohn / AP / Lehtikuva.

Jamaikalainen pikajuoksija Usain Bolt on osoittanut olevansa pitelemätön. Siitä kertovat hiukeat uudet maailmanennätykset: satasella 9,58 ja kahdellasadalla metrillä 19,19.

SK:n uutiskuvavirtaan on tipahdellut urheilukuvia Berliinistä, ja tähän on kerätty Boltin juoksut, ilmeet ja eleet näistä kisoista. Katso kuvat Berliinin kisoista tästä.

Sadan metrin alkuerissä 15. elokuuta Bolt otti vielä rennosti, valitteli väsymystäkin. Ja sunnuntaina hän juoksi voittoon – kovaa.

Kahdensadan metrin alkuerissä Boltin ilmeet alkoivat näyttää jo joltain muulta kuin tyyneltä, kuten kuva yllä kertoo. Kaikki odottivat häneltä kovaa aikaa myös kahdellasadalla, ja 23-vuotias jamaikalainen lunasti odotukset.

Kuvakoosteeseen on kerätty myös Boltin muita juoksuja tältä keväältä, mukaan lukien hänen ensimmäinen kilpailunsa vuonna 2009: 400 metrin juoksu Jamaikalla helmikuussa.

Katso kuvat Usain Boltin vuodesta 2009 tästä.

Parasta katselukokemusta varten kannattaa asentaa koneelle Cooliris-ohjelma. Ohjeet löytyvät SK:n uutiskuvaseinän alta.