Päivän kuvat: 11.11.11 – häitä ja vauvoja Prismasta Intiaan

Ulkomaat 11.11.2011 17:00
Kuva Vesa Moilanen / Lehtikuva.

Suomessa ja maailmalla on tänään menty naimisiin oikein urakalla. Tuoreet parit saavat kaiverruttaa sormuksiinsa yksinkertaisimman mahdollisen päivämäärän: 11.11.11. Erikoinen päivä on synnyttänyt myös erikoisia tilaisuuksia: Kirkkoherra Sakari Enrold vihki Juha-Ville Salinin ja Merle Saksmanin Drive-in häissä Kannelmäen Prisman parkkihallissa Helsingissä.

Silja Symphony -risteilyaluksella seilaa tänään 11 hääparia, jotka vihitään Suomen aluevesillä.

Kuva Kirill Kudryavtsev / AFP / Lehtikuva.

Hääpari poseerasi Moskovan Punaisella torilla vilpoisessa tihkusateessa. Kirkoissa ja maistraateissa on tänään vieraillut vihittäviä ruuhkaksi asti.

Kuva Bay Ismoyo / AFP / Lehtikuva.

Alula Talita Aquila Purnomo syntyi tänään Jakartassa Indonesiassa. Vanhemmat Meydiko Purnomo ja Evi Aprianti uskovat erityisen syntymäajan tuovat tytölle onnea.

Kuva Mohd Rasfan / AFP / Lehtikuva.

Kuala Lumpurissa vihittiin monta paria yhdellä iskulla, kun Thean Houn temppelissä järjestettiin joukkovihkijäiset.

Kuva William West / AFP / Lehtikuva.

Miko ja Billy Tsang ovat kotoisin Hongkongista, mutta menivät naimisiin Melbournessa Australiassa, missä on vihitty tänään tuhansia pareja.

Kuva AFP / Lehtikuva.

Kiinalainen pariskunta esittelee avioliittotodistustaan maistraatissa Hefeissä, itäisessä Kiinassa.

Kuva Narinder Nanu / AFP / Lehtikuva.

Upkarjeet Kaur katselee pienen poikansa ensimmäisiä haukotuksia synnytyssairaalassa Amritsarissa, Punjabin osavaltiossa Intiassa. Aasialaisessa mediassa on kuvailtu marraskuun yhdettätoista ”hyväenteiseksi” päiväksi syntyä ja mennä naimisiin.