Päivän kuva: Eläinaktivistit ruumisarkuissa

SK:n toimitus
Ulkomaat 10.8.2009 14:03

Aktivistit ottivat tänään käyttöön kovat keinot.

Peta-aktivistit arkuissaKuva Wally Santana / AP / Lehtikuva

Taiwanissa eläinaktivistit leikkivät kuollutta. Kaksi eläinoikeusjärjestö Petan jäsentä osoitti mieltään turkiksia vastaan Giorgio Armanin liikkeen edessä Taipeissa.

Ruotsissa Greenpeace upotti mereen kivenjärkäleitä. Kivien tarkoitus on estää troolikalastus maan lounaisrannikon Natura 2000-alueella.

Molemmat järjestöt ovat tunnettuja räväköistä tempauksistaan. Katso kuvia Petan ja Greenpeacen aiemmista mielenilmauksista SK:n kuvavirrasta.

Keskustelu

Aika järeät aseet käytössä… Onkohan tässä mietitty esimerkiksi lasten reaktioita ollenkaan?

Vihdoinkin se selvisi!
Olen tassa pohtinut etta jotenkin kuolemani jalkeen vastustamattoman miehekas olemukseni ja karhumainen ruumiini menee hukkaan jos se pannaan auditoriumiin, poltetaan ja tuhkat pannaan vessaponttoon.

Venajallahan Vilenin, Kiinassa Mao, Vietnamissa Seta Ho, on pantu eraanlaiseen pysyvaan pervomanssiesitykseen. Testamenttaan carcassini ja se palsamoitakoon. Edustajani, so. vaimoni, tehkoon kunnon pitkaaikaisia sopimuksia eri yritysten kanssa. Olemme jo vaimon kanssa paatyneet etta ainakin Alko olisi kiinnostunut. Voitaisiin panna pysyva nayttely, teemana Tallaiseksi tulet kun lotraat. Alkohan on tunnetusti ainoa yritys joka yrittaa kiellella kansaa etta alkaa hitossa ostako meidan tuotteitamme.

Myos ne oppilaitokset jotka kouluttavat verovirkailijoita, voisivat olla kiinnostuneita. Nykyisinhan koulutuksessa kaytetaan sitruunoita jotka on laskettu pari kertaa mankelin telojen lapi. Niista pitaa sitten pystya puristamaan lasi tuoremehua. Nyt olisi sitten kaytettavissa ent. veronmaksaja. Siita sitten sopisi lypsaa…! Jotenkin vaimoni ei ole ihastunut asiaan. Epaili, etta rupeaisin leikisti esittamaan kuolutta jotta paasisin tuon naisvaltaisen ammattialan puristeltavaksi. Myontaa taytyy, etta pipahti se itsellakin mielessa. Ne verotoimiston ihanat typsyt…