Maistatko briossin?

Samppanja saa arominsa merenelävistä, jotka kuolivat, kalkkeutuivat ja versovat nyt uutta elämää Ranskan pohjoisilla alangoilla. Sitä makua Suomikin janoaa.

Ulkomaat 29.03.2018 06:00
Teksti Vappu Kaarenoja Kuvat Niclas Mäkelä
Haluatko lasin kuohuviiniä, kampaaja kysyy. Olen päivän viimeinen parturoitava. On torstai, ja kampaajalla seuraava päivä on vapaa. Hän avaa pullon. ”Perjantaiskumppaa.” Kaksi päivää myöhemmin, lennolla Helsingistä Pariisiin, takanani istuva pariskunta valitsee sky bistro -menusta piccolo-pullot sam...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Sisältö