Demokraatit syyttävät Trumpia Venäjä-tutkinnan sabotoinnista – ”Kukaan ei ole lain yläpuolella”

Presidentin suosio laski ennätyksellisen alas. Trumpin toimintaa verrataan 1970-luvun Watergate-skandaaliin.
Teppo Tiilikainen
Amerikka 11.5.2017 15:35
Liittovaltion poliisin FBI:n pääjohtajan James Comeyn potkut ovat ajaneet Yhdysvallat vakavaan sisäpoliittiseen kriisiin, joka uhkaa jumittaa entistä pahemmin kongressin työn. Presidentti Donald Trump perusteli Comeyn erottamista virheillä, joita hän teki demokraattien presidenttiehdokkaan Hillary C...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Keskustelu

Lavrov sanoi että sekä Trump ja Tillerson ovat liikemieshenkisiä ja vailla ideologista painoa.Olivat niin liikemiehiä että vain Tass pääsi paikalle kuvaamaan.

Comeyn eropaperissa oli naurettava syy Comeyn erottamiselle. Sanders (tiedottaja) valehteli että Trump vain allekirjoitti varaoikeusministeri Rosensteinin esityksen. Rosenstein veti herneen nenäänsä ja esiintyy huomenna kongressissa.

Trump sanoi myöhemmin että Comey ei tehnyt hommiaan ja sitten ryhtyi haukkumaan paskanjauhajaksi (grandstander) ja mahtailijaksi (showbowat).
Miksi tiedottaja Sarah Huckabee(os) Sanders nyt on äänessä? Sean Spicer on loppuviikon hyllyllä jäätyään kiinni pensaan takaa piileskelemässä toimittajia paossa.

Nuo jutussa esitetyt Comeyn seuraajiksi Christie, Giuliani ja Kelly eivät Trumpin puudeleina läpäise senaattia ikinä. Muuten ihan asiaa.

Kyseessä on ”skandaali ilman rikosta ” ja se taas kertoo enemmänkin siitä että Demokraatit ovat ilman poliittista johtajaa koska kaikki oli niin kauniisti pohjustettu H.Clintonin valintaan Presidentiksi.
Äänestäjät noin 60. miljoonaa kappaletta olivat kuitenkin toista mieltä.

Viimeisimmät valaehtoiset todistukset ovat monen eri henkilön kautta osoittaneet että syytteille collusionista ei ole Todisteita.

Jatkumo kyseiselle saagalle loppuu todennäköisesti vasta kun Demokraatit saavat rivinsä järjestykseen.

Näitä luetaan juuri nyt