Olutta & kesäruokaa Päijänteen rannalla

Karri Kokko
Tiede 17.7.2008 10:44

Mallasjuoma on oiva seuralainen marinoiduille, grillatuille ja savustetuille herkuille, joita monikaan viini ei taltuta.järvikalaa

Olutmenu Päijänteen rannalla

Jyväskylän Pöllöwaarista on tullut ravintola, joka tunnetaan jo ulkomaita myöten. Keittiömestari Jukka Kyllönen käyttää hyväkseen suomalaisuutta ja paikallisia raaka-aineita – mahdollisuuksien mukaan.

”Kansainväliset asiakkaat ovat ihastuneet hienostuneen makuisiin kotimaisiin järvikaloihin sekä persoonalliseen riistaan.”

Pöllöwaarin hovimestarina toimii niin ikään kansainvälistä menestystä saavuttanut sommelier Ulla Häkkinen, joka innostui muutama vuosi sitten kehittämään olutmenun: kesäisin jokaiselle ravintolassa tarjottavalle annokselle on viinisuosituksen lisäksi olutsuositus.

Lue lisää