Jumaleissön, punavihreät!

KOLUMNI: Vedotaan pahantekijöiden hyvään tahtoon, toki heidänkin pitää ymmärtää demokratian hitaus.
Matti Simula
Pol.kom 2.9.2017 13:15
On pakko vedota pahantekijöiden hyvään tahtoon: Ei enää Turun tekojen kaltaisia rikoksia! Vähintäänkin kohtuullista on pyytää, että mahdollisten terroritekojen punojat kunnioittaisivat sentään parlamentarismia. Olisi kovasti epäreilua, jos he aloittaisivat uusien julmuuksien suunnittelun ennen kuin ...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Keskustelu

Vähän oli pahantahtoista . Toivottavasti ei tapahdu uutta murhaa, samoilta tiimoilta lähitulevaisuudessa. Vihervasemmisto ei toimi järjellä, se haluaa valtaa. Nuoret koulutetut naiset noudattavat omaa logiikkaa, se mikä sanotaan oikeaksi kielletään, koska sanoja on väärä. Nuoret naiset ovat ryhmä, joista puolueet kilpailevat, he äänestävät.

Miksi ei koskaan voida käsitellä aihetta syvällisemmin? Kun nyt olisi tuhannen taalan paikka käydä läpi,millaista tiedustelulakia yhteiskuntaan halutaan. Kuka allekirjoittaa avoimen shekin? Miksei toimittajat keskity asiaan,vaan haluavat vähätellä ja aliarvioida nuoria naisia ? Pitäisikö nuorten naisten kysyä vanhoilta miehiltä, miten pitää äänestää? Onneksi eletään vähemmän autoritäärisessä maassa ja jokainen saa muodostaa oman poliittisen näkemyksen kokemustensa pohjalta. Pitäisikö naisten asemaa yhteiskunnassa parantaa ja mahdollistaa samapalkkaisuus, ns. naisalojen palkantarkistukset ja etenemismahdollisuudet? Miksi naisenemmistöisillä aloillakin johtajina on lähes poikkeuksetta MIES! Kannattaa mennä pintaa syvemmälle – ei kuoria vaahtoa pinnalta.

Tylsää huumoria, sillä ei kai kukaan tällaista tosissaan voi ottaa, vai voiko?

Siis että haluaako joku Suomeen lisää juosten kustuja lakeja – ikään kuin niitä ei tällä hallituskaudella olisi laadittu tarpeeksi.

Ja jumaleissön, niitä juosten kustuja lakejako pitäisi sitten vielä noudattaakin?