OHJE: Näin kuuntelet SK Radion podcastia Windows Phonella

Ohjeet 9.10.2016 10:27

Käynnistä puhelimen nettiselain ja mene sivulle suomenkuvalehti.fi/radio

Seuraa Näin tilaat podcastin Windows Phoneen -linkkiä, jolloin pääset tälle ohjesivulle.

Paina pitkään seuraavaa linkkiä: https://suomenkuvalehti.fi/tilaaradio

Valitse avautuvasta valikosta Kopioi linkki.

Käynnistä seuraavaksi puhelimen Podcastit-sovellus. (Mikäli et löydä sitä sovellusten luettelosta, voit asentaa sen ilmaiseksi Kaupasta.)

Windows Phone -ohje

Pyyhkäise sivulle, kunnes pääset sovelluksen Hae podcasteja -sivulle. Valitse tekstikenttä, jossa lukee podcastin nimi tai URL-osoite. Liitä äsken kopioitu teksti hakukenttään painamalla näppäimistön päällä olevaa leikekirja-symbolia (valkoinen ympyrä):

Windows Phone -ohje

Kun olet saanut osoitteen liitettyä tekstikenttään, paina →-näppäintä:

Windows Phone -ohje

Pääset SK Radion tilaussivulle. Paina alareunassa olevaa +-näppäintä:

Windows Phone -ohje

Sovellus ilmoittaa Tilaus tehty! ja plus-symboli katoaa.

Olet nyt tilannut SK Radion podcastin. Uusimmat jaksot ladataan automaattisesti laitteeseesi, ja voit kuunnella ne Podcastit-sovelluksella milloin haluat.

Lue myös