OHJE: Näin kuuntelet SK Radion podcastia Android-laitteella

Ohjeet 9.10.2016 10:26

Käynnistä puhelimen nettiselain ja mene sivulle suomenkuvalehti.fi/radio

Seuraa Näin tilaat podcastin Androidiin -linkkiä, jolloin pääset tälle ohjesivulle.

Koska Android-puhelimien mukana ei tule valmiiksi asennettua podcast-soitinta, asenna ensin Play-kaupasta podcast-sovellus: AntennaPod

Podcastin Android-ohjeet

Kun sovellus on asennettu, avaa puhelimen nettiselaimella seuraava linkki: itpc://suomenkuvalehti.fi/tilaaradio

Tällöin AntennaPod-sovellus käynnistyy ja menee tilausruutuun. Paina Subscribe-nappia:

Podcastin Android-ohjeet

Olet nyt tilannut SK Radion podcastin.

Aktivoi vielä asetus, joka lataa uusimmat jaksot automaattisesti. Avaa AntennaPod-sovelluksen vasemmassa ylänurkassa oleva valikko ja sieltä kohta Settings:

Podcastin Android-ohjeet

Rullaa alaspäin, kunnes löydät kohdan Automatic Download. Avaa se ja aktivoi Automatic Download -asetus:

Podcastin Android-ohjeet

Mikäli käytät puhelimessa kiinteähintaista mobiilidatayhteyttä, anna sovellukselle lupa ladata uudet jaksot mobiilidataa käyttämällä. Aktivoi asetus Mobile Updates:

Podcastin Android-ohjeet

Tämän jälkeen uusimmat jaksot ladataan automaattisesti laitteeseesi, ja voit kuunnella ne AntennaPod-sovelluksella milloin haluat.