Mainos

SK:n lukijamatkat: Provence ja Ranskan Riviera 17.–22.9.2019

Mainos 17.1.2019 09:02
CWT Kaleva Travel
Lähde mukaan lukijamatkalle
Välimeren rannikko ja Provence ovat Etelä-Eurooppaa parhaimmillaan; Välimeren turkoosina hohtava meri, jyrkät kallionrinteet sekä pittoreskit pikkukylät ovat tyypillisiä alueen postikorttimaisemia. Ranskan itänurkassa sijaitsevat alueen kuuluisimmat lomakohteet Aix-en–Provence, Antibes ja Saint Tropez ja idyllinen Chateauneuf-du-Papen viinikaupunki.

Alustava matkaohjelma

Tiistai 17.9. Helsinki – Nizza – Juan-les-Pins

Finnairin aamulento Nizzaa, jossa suomalainen matkanjohtaja, Satu Mäkelä on vastassa. Ajamme Nizzan historialliseen keskustaan, jossa nautimme kevyen lounaan. Lounaan jälkeen on vapaa-aikaa käyskennellä Nizzan vanhan kaupungin kortteleissa ja rantabulevardilla. Majoittuminen Juan-les-Pinsin rantakaupunkiin ja illallinen.

Keskiviikko 18.9. Antibes

Tutustumme leppoisasti Antibes‘in historialliseen keskustaan, joka on tunnettu
vihanneksista ja tuoreista hedelmistä notkuvista Le Marché Provencalin maalaismarkkinoista sekä Pablo Picasson museosta.

Torstai 19.9. Saint Tropez – Aix-en-Provence

Jatkamme pitkin Ranskan Rivieran rannikkoa kohti Aix-en-Provencea. Matkalla teemme pysähdyksen ylellisessä Saint Tropezissa. Saavumme illan suussa Aix-en-Provenceen, joka on tunnetusti alueen viihtyisimpiä kaupunkeja katukahviloineen. Majoittumisen jälkeen teemme pienen kävelykierroksen tutustuen keskusta-alueeseen.

Perjantai 20.9. Tutustumme Aix-en-Provenceen

Tutustumme Aix-en-Provencen hurmaavaan pikkukaupunkiin paikallisoppaan johdolla. Kaupunki on kuuluisa myös taidemaalari Paul Cezannesta ja seuraammekin hänen jalanjälkiään aina Saint Victoire -vuorelle, jossa maistelemme Provencen roseviinejä paikallisella viinitilalla nauttien myös kevyen lounaan.

Lauantai 21.9. Avignon ja Chateauneuf-du-Papen viinialue

Vierailemme Avignonin kaupungissa, joka tunnetaan paavin pakopaikkana 1300-luvulla. Kaupungin tärkein nähtävyys onkin mahtipontinen paavin linnoituspalatsi, johon voi tutustua omatoimisesti.

Avignonista siirrymme Chateauneuf-du-Papen pikkuruiseen viinikaupunkiin ja käymme suuressa viiniosuuskunnassa tutustumassa alueen viinintuotantoon ja maistelemassa tuotteita. Retken lopuksi piipahdamme vielä pienessä suklaapuodissa. Illallinen.

Sunnuntai 22.9. Grassen ja Cannesin kautta kotiin

Aamiaisen ja huoneiden luovutuksen jälkeen siirrymme ylempänä vuorilla sijaitsevaan Grassen hajuvesikaupunkiin tutustuen hajuvesien maailmaan. Käymme myös elokuvajuhlistaan tunnetussa Cannesissa ennen kotimatkaa. Finnairin iltalento Helsinkiin.

Matkan hinta

1.579 €/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
1.859 €/hlö yhden hengen huoneessa

Hintaan lisätään CWT Kaleva Travelin palvelumaksu 22€ / lasku

Hintaan sisältyy:

  • Finnairin edestakaiset reittilennot Helsinki – Nizza – Helsinki lentokenttäveroineen
  • ohjelman mukaiset majoitukset valitussa huonetyypissä aamiaisella
  • ohjelman mukaiset kuljetukset, sisäänpääsyt ja retket
  • ohjelman mukaiset ruokailut ruokajuomineen (2 x lounas, 2 x illallinen)
  • suomalaisen paikallisoppaan palvelut paikan päällä
  • paikallisopas Aix-en-Provencessa
  • ALV

Varaukset ja tiedustelut:

CWT Kaleva Travel
Työpajankatu 9 D, 00580 Helsinki
Puh. 020 561 5540, ma–pe 8–17
euro@kalevatravel.fi

Lue lisää: www.kalevatravel.fi/lukijamatkat

Vastuullinen matkanjärjestäjä: CWT Kaleva Travel