Mainos

Kultakeskuksen suunnittelupalvelu tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja muistamiseen

Mainos Meidän Suomi 2021 11.3.2021 14:04
KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: GSD NORDIC
Arnimaa-Leinosen Hyvinkään kaupungille suunnittelema Rautatieomenapuu-riipus, hopeaa
MAINOS: Perinteikäs suomalainen Kultakeskus on toiminut jalometallien parissa jo yli sata vuotta. Kultakeskus on yritysten ja yhteisöjen luotettu kumppani palkitsemiseen ja huomioimiseen. Suunnittelupalvelun avulla asiakkaille luodaan yksilöllisiä tuotteita, jotka ovat antajansa näköisiä ja ilahduttavat saajaansa.

Kultakeskuksen ​yritys- ja yhteisöpalvelujen asiakkaista suurin osa löytyy julkiselta sektorilta, valtion laitokset, kunnat ja kaupungit arvostavat yrityksen laadukkaita tuotteita.

– Meillä on laaja valmistuotemallisto, mutta suunnittelupalvelun avulla saadaan luotua juuri asiakkaan ilmeen ja tarinan mukaisia tuotteita, kertoo myyntijohtaja ​Mikko Joukainen.​

Kultakeskuksen pääsuunnittelija Assi Arnimaa-Leinonen

Kultakeskuksen pääsuunnittelija ​Assi Arnimaa-Leinonen ​korostaa, että suunnittelu on eräänlaista salapoliisityötä, jossa hintaluokan ja käyttötarkoituksen lisäksi tärkeintä on selvittää, mitä asiakas haluaa lopputuloksella viestittää.

-Työ on ennen kaikkea asiakkaan kuuntelemista ja ongelmanratkaisua. Olen itse kultaseppä ja otan suunnittelussa myös tuotannon vaatimukset huomioon jo alusta asti, hän toteaa.

Arnimaa-Leinosen Suomen Yrittäjät ry:lle suunnitteleman Virta-sarjan kalvosinnapit ja solmiopidin, hopeaa

Käyttöä ja katsetta kestäviä lahjoja

Kultakeskukselta korostetaan, että tavoitteena on luoda esineitä, jotka varmasti päätyvät käyttöön. Joukaisen mukaan huono lahjaesine on yksinkertaisesti sellainen, jota saaja ei halua käyttää.