Mainos

Kodin hälytysjärjestelmä tuo arkeesi lisäturvaa.

Mainos Vastuullisuus 2021 15.10.2021 15:38
MAINOS: GSD NORDIC
MAINOS: Monipuolinen ja älykäs kodin hälytysjärjestelmä antaa tehokkaan turvan asuntomurtojen ja tulipalon varalta, mutta tiesitkö, että hälytysjärjestelmä antaa murtosuojan lisäksi turvaa myös huomattavasti arkisemmissa tilanteissa?

Estä vesivahingot ajoissa

Kodin riskipaikkoihin, kuten astianpesukoneen lähelle asennettu vesi-ilmaisin hälyttää pienimmistäkin vesimääristä ja estää suurempien vesivahinkojen syntymisen. Kodin hälytysjärjestelmään kytketyt vesi-ilmaisimet lähettävät ilmoituksen vesivuodosta suoraan hälytyskeskukseemme, josta lähetetään tarvittaessa vartija paikalle.

Valvontakamerat tuovat lisäturvaa

Kotona yksin olevat kaksi- ja nelijalkaiset perheenjäsenet saavat lisäturvaa, kun liität kodin hälytysjärjestelmään valvonta- tai ovikellokameran. Ovikellokamera ilmoittaa, kun ulko-oveasi lähestytään, ja näet puhelimesi sovelluksesta videokuvaa ulko-oveltasi. Voit myös helposti puhua ovikellokameran mikrofonin kautta vierailijoille, vaikka olisit itse poissa kotoa. Liiketunnistimella varustettu ulkovalvontakamera pitää silmällä pihapiiriäsi, kun taas kodin sisäpuolelle sopii mikrofonilla varustettu HD-valvontakamera.

Digitaalinen älylukko toimii ilman avaimia

Onko kotiavaimet hukassa? Jäikö avaimet vahingossa kotiin? Kodin hälytysjärjestelmään voi myös liittää digitaalisen Yale Doorman -älylukon, ja avata oven helposti numerokoodilla tai matkapuhelimella. Avaimeton elämä tuo arkeen huolettomuutta ja ulko-ovi on aina varmasti lukittu.

Hälytyskeskus on hälytysjärjestelmän sydän

Sector Alarmin oma hälytyskeskus on auki 24/7 ja reagoi välittömästi murtovarkauksiin, tulipaloihin ja vesivuotoihin. Espoolainen asiakkaamme Tiina on päässyt tutustumaan hälytyskeskuksemme toimintaan itseaiheutettujen vahinkohälytysten merkeissä. ”Joka kerta soitto Sector Alarmilta on tullut välittömästi, alle 10 sekunnissa ja asiakaspalvelu on aina ollut erinomaista. Tuntuu että talomme on hyvissä käsissä kun olemme poissa – myös silloin kun olemme kotona!”