array(3) { ["@type"]=> string(6) "Person" ["@id"]=> string(51) "https://suomenkuvalehti.fi/#/schema/person/6dbe3fae" ["name"]=> string(17) "CWT Kaleva Travel" }
Mainos

Beethoven festivaali Bonnissa 6.-9.9.2020

Mainos 20.12.2019 08:00
CWT Kaleva Travel
MAINOS: Bonn sijaitsee keskellä satumaista vuoristo-ja jokilaaksomaisemaa ja se tunnetaan ennen kaikkea Ludwig van Beethovenin syntymäkaupunkina. Beethovenin musiikkijuhlien perinne on peräisin 1800-luvulta ja nykyään neljä viikkoa kestävät juhlat järjestetään vuosittain syksyisin, jolloin parhaat kansainväliset orkesterit ja solistit saapuvat esittämään erikoisohjelmansa juhlia varten. Vuonna 2020 Beethovenin syntymästä tulee kuluneeksi 250 vuotta ja se tekee festivaalista erityisen juhlavan.

Alustava matkaohjelma

Sunnuntai 6.9. Helsinki – Düsseldorf – Bonn

Finnairin aamulento Düsseldorfiin, jossa paikallisopas Sirkka-Liisa Aalto on vastassa. Ajamme suoraan Rein-joen varrella sijaitsevaan Bonniin. Lounas. Illalla halukkailla on mahdollisuus lisämaksusta hankkia liput Beethoven Fest –konserttiin. Lisätiedot nettisivuillamme.

Maanantai 7.9. Tutustumme Bonniin   

Tutustumme Bonniin sekä bussilla että jalkaisin. Kiertoajelun aikana näemme historiallisesti merkittäviä ja kuuluisia rakennuksia sekä diplomaattien huvilakaupungin osan, Bad Godesbergin.

Bussikierroksen jälkeen jatkamme kävellen Bonniin tutustumista Beethovenin jalanjäljillä vanhassa kaupungissa. Lounas.

Tiistai 8.9. Reinin jokiristeily

Teemme Reinin jokilaivalla kahden tunnin risteilyn aina Remageniin saakka, josta jatkamme bussilla viehättävään Ahrweilerin ristikkotalokaupunkiin. Alue on kuuluisa myös viinin viljelyalueena. Nautimme tässä romanttisessa kylässä lounaan paikallisia viinejä maistellen. Illalla halukkailla on mahdollisuus lisämaksusta hankkia liput Beethoven Fest –konserttiin. Lisätiedot nettisivuillamme.

Keskiviikko 9.9. Düsseldorf ja kotimatka

Siirrymme Düsseldorfin keskustaan ja teemme siellä kiertoajelun. Kiertoajelun jälkeen jää omaa aikaa käydä vaikka ostoksilla, esimerkiksi kuuluisalla ja suositulla Düsseldorfin Königsallee – ostoskadulla. Lounas ja kuljetus lentokentälle. Finnairin iltalento Helsinkiin.

 

Matkan hinta                  

1.545 €/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa

1.735 €/hlö yhden hengen huoneessa

Hintaan lisätään CWT Kaleva Travelin palvelumaksu 22€ / lasku

Hintaan sisältyy:

  • Finnairin edestakaiset reittilennot Helsinki – Düsseldorf – Helsinki
  • lentokenttä- ja kaupunkiverot
  • ohjelman mukainen majoitus valitussa huonetyypissä aamiaisella
  • ohjelman mukaiset kuljetukset, sisäänpääsyt ja retket
  • ohjelman mukaiset ruokailut ruokajuomineen (4 x lounas)
  • suomalaisen paikallisoppaan palvelut paikan päällä
  • ALV