”Sosiaalisessa mediassa voi luoda illuusion, joka tuo hyvää oloa” – Juliette Binoche suhtautuu ymmärtäen ”puumansa” satumaailmaan

Konkarinäyttelijän uusi elokuva alleviivaa yhteiskunnan tekopyhyyttä ja kaksoisstandardeja. ”Katsokaa vaikka Trumpia ja vaimoaan ja Macronia ja hänen puolisoaan", Binoche osoittaa.
Elokuva 5.9.2019 20:40
Juliette Binoche esittää uudessa elokuvassaan naista, joka tekeytyy sosiaalisessa mediassa todellista ikäänsä nuoremmaksi.

Näyttelijä Juliette Binochella on Instagram-tili. Hän jakaa siellä kuvia elokuviensa kuvauksista, arjestaan, matkoiltaan ja kiinnostuksen kohteistaan, joista yksi on ollut viime aikoina ylitse muiden: nuori ilmastoaktivisti Greta Thunberg.

”Siellä voin sekä nauraa pienille asioille että levittää tärkeää asiaa: tietoisuutta ilmastomuutoksesta ja siitä mitä voisimme tehdä”, Binoche kertoo.

Muuten hän pysyttelee etäällä sosiaalisesta mediasta. Siksi hänen uusin elokuvansa Olen kuka haluat oli jossain määrin haasteellinen. Binoche näyttelee siinä keski-ikäistä Clairea, joka tekeytyy Facebookissa nuoreksi opiskelijanaiseksi. Siitä seuraa virtuaalinen ihmissuhde, jonka päättyminen voi olla vaarallista ja ainakin hyvin vahingollista.