© Janne Tervamäki

Lahjavihjeitä

ukkola 18.12.2020 06:00
Jukka Ukkola
avatar - 'Jukka Ukkola

Koronan takia emme ole pitkään aikaan saaneet törsätä normaaliin tapaan, joten meillä on tolkuttomasti ylimääräistä rahaa joulunviettoon.

Valitettavasti markkinat eivät ole onnistuneet vastaamaan lisääntyneeseen kysyntään. Vessapaperia ja kasvomaskeja tosin tuotetaan jo tarpeeksi, mutta joululahjoiksi ne ovat toivottoman tylsiä. Playstationit, leipäkoneet, droonit, samppanjavispilät ja nenäkarvasilppurit ovat vähän parempia, mutta sellaisethan on jo kaikilla.

Tarvitaan siis uusia innovaatioita, joten tässä niitä tulee. Eivät nämä kaikki taida enää täksi jouluksi ehtiä, mutta ovatpahan käytettävissä myöhemmin, varsinkin jos koronasta tulee vielä kolmas, neljäs jne. aalto.

Hakematta tulee ensimmäisenä mieleen vessapaperibuumin suora jatke: vessapaperin katkaisukone Toilet Quillotine. Erilaisia mekaanisia katkojia ja perforointeja on toki jo olemassa, mutta eipä ole digitaalista giljotiinia, joka olennaisesti helpottaisi vessapaperiröykkiöiden kulutusta. Laitteen viihdearvon lisäämiseksi siihen voidaan asentaa digisoitin, pelikonsoli ja ehkä myös Netflix, josta voi olla arvaamaton apu varsinkin ummetuksen yllättäessä.

Avainsanat
Sisältö