© Janne Tervamäki

Naamiohuvit

ukkola 23.10.2020 06:00
Jukka Ukkola
avatar - 'Jukka Ukkola

Kasvomaskeista on kiistelty kuukausia ja päästy siihen vankkaan yksimielisyyteen, että suattaapa niistä hyvinnii olla hyötyä tai sitten ei, joko itelle tai nuapurille, taikka tiijähäntä vaikka molemmille.

Paljon on kuitenkin vielä selvittämättömiä asioita, joista riittää riitelemistä ainakin kevääseen saakka, varsinkin jos hallitus, viranomaiset, lääkärit, baarimikot, taksikuskit, kampaajat ja muut asiantuntijat jatkavat salailulinjaansa, jolla pyritään johtamaan kansaa harhaan tai niinku silleen.

Tulevista riidanaiheista käy esimerkiksi niin sanottu lentokoneprobleema, eli se, pitääkö maski laittaa ensin itselle ja sitten vasta lapselle. Perinteisen näkemyksen mukaan on ensin suojattava omat kasvot ja vasta sitten lapsen, koska korona on vaarallisempi vanhemmille kuin nuoremmille.

Nyt toisessa aallossa on kuitenkin havaittu myös nuorison sairastuvan, joten hempeämielisin sosiaaliväki on kääntymässä sille kannalle, että lapsiraukat pitää suojella ensin, koska heissä on kansakunnan tulevaisuus, ja jonkunhan pitää nämä koronan aiheuttamat miljardivelatkin joskus maksaa. Ohjeita odotetaan myös siitä, miten toimitaan, jos lapsia ei ole käden ulottuvilla.

Avainsanat
Sisältö