Toisaalta, mutta toisaalta

Vielä on tutkimatta, mitä yhteyksiä pommiposteilla on Kennedyjen murhiin, ”Kuussa käyntiin”, 911:een, Roswellin tapaukseen ja muihin ufoihin.

UKKOLA 02.11.2018 06:00
Jukka Ukkola
avatar - 'Jukka Ukkola

Amerikassa on ikävästi lähetelty postissa pommeja sellaisille, jotka ovat erehtyneet arvostelemaan presidentti Donald Trumpia. Vaikka lähettäjäksi epäilty pizzakuski on pidätetty, ei ole varmaa, onko hän yksin syyllinen ja jos onkin, mitkä ovat hänen motiivinsa.

Ensimmäinen teoria on tietysti se, että pommimies on kiilusilmäinen Trumpin kannattaja, joka haluaa auttaa idolinsa vaalivoittoon. Siihen viittaa se, että pidätetyn auto on koristeltu Trump-tarroilla ja mies on liittynyt republikaaneihin.

Toisaalta herää epäily, miksi tyyppi antaa itsestään noin selviä vihjeitä. Jospa siis kysymyksessä onkin ovela Trumpin vihollinen, joka tietää, että presidentin ”puolustaminen” rikollisin keinoin tuhoaa tämän mainetta entisestään. Teoriaa tukee se, että luultavasti pommeilla ei ollut oikeasti tarkoitus vahingoittaa vastaanottajaa, vaan ne oli helppo tunnistaa postin joukosta eivätkä ne räjähtäneet.

Sisältö