Surkeat Suomi-matkat: Kahvilat kiinni, hotellit tylsiä, panimo ei myy olutta

Seitsemän tunnettua suomalaista pohti, mitkä asiat tekevät kotimaanmatkailusta nihkeää.
Kotimaa 8.8.2017 20:51
Lihapullat ovat tyypillinen ateria suomalaisessa työpaikkaruokalassa. © KIMMO MÄNTYLÄ / Lehtikuva

Kysyimme seitsemältä suomalaiselta, miksi lomailussa ei kannata aina mennä merta edemmäs kalaan vaan jäädä koti-Suomeen. Kehuttavaa riitti, mutta aina kotimaanmatkailu ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista. 

Mitkä asiat ovat Suomi-matkailun tiellä ja miten kotimaan kohteita voisi toisaalta paremmin markkinoida meille suomalaisille?

Samat seitsemän vastaajaa pohtivat nyt kotimaanmatkailun nihkeitä puolia.

 

Kirjailija Tuomas Kyrö toivoo uusia ideoita Suomen matkailuvalteiksi Helsingin ja Lapin tilalle.

”Pitkään on menty Engelin kaupungin siluetilla, poroilla ja joulupukilla. Nämä ovat hyvät, mutta minä ottaisin mallia Islannista. Yksikään kilipukki ei ole liian vaatimaton, koska sillä oli rooli Game of Thronesissa.”