Sipilän kummajainen: 2,5 miljardin kehitysyhtiö perustettiin vuonna 2016 – toimitusjohtajaa etsitään vasta nyt

Valtion kehitysyhtiö Vake sai vastikään myös uuden hallituksen, johon kuuluu virkamiesten lisäksi yrittäjiä ja johtajia.
Mikko Niemelä
Politiikka 19.2.2018 15:40
Valtion kehitysyhtiö Vake on pääministeri Juha Sipilän (kesk) hallituksen luoma sijoituskummajainen, jonka pitäisi laittaa valtio-omisteisten yhtiöiden tase töihin. Käytännössä se tarkoittaa valtion vanhan omaisuuden myymistä. Tarkoitus olisi ostaa uutta ja innovatiivista tilalle. Sipilän hallitus e...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Keskustelu

Eipä taida kepulikonstit enää auttaa, sillä Sipilän ja hänen politiikkansa on ollut paitsi likaista, myös todella tyhmää nyt kun viimeistään olisi pitänyt tehdä rehellistä työtä kaupunkilaisten äänten lisäämiseksi ja siten uusi aamu puolueen pelastamiseksi.
Paavo V. pitää huolen, että Kepusta tulee riekaleita etenkin kun Väyrysen työkalupakissa on monta yllätysastaloa ja molemmissa hihoissa neljä ässää kummassakin.
Mitä tulee tuohon ” kehitysyhtiöön ” ja sen valjastamiseksi viimeiseks pönkäksi uusien talvivaarojen pystyttämiseksi, kokoomus tuskin haluaa jäädä huijatuksi tässäkin asiassa.