Kysy ehdokkaalta

Politiikka 23.1.2007 09:16

Esitä kysymys kelle tahansa ehdokkaalle missä tahansa vaalipiirissä ja me hankimme siihen vastauksen.

Tervetuloa Vaalivalvojan matkaan vaalikentille! SK:n vaaliblogi seuraa ja kommentoi kahdeksan viikon ajan vaalitaistelua kaikkialla Suomessa.

Vaalivalvoja aikoo ängetä itsensä mm. yksittäisten ehdokkaiden vaalitilaisuuksiin, vaaliväittelyiden kulissien taakse, junttaryhmien kabinetteihin, vaalikuumeisen eduskunnan kuppilaan ja käytäville sekä politiikan penkkiurheilijan kotisohvalle — kaikkialle, missä vaalikamppailua suunnitellaan, käydään tai kommentoidaan.

Vaalivalvoja ilmoittautuu myös yksittäisen äänestäjän agentiksi. Lähetä meille kysymys, jonka haluaisit esittää jollekin ehdokkaalle olipahan hän sitten vaikka pääministeri Matti Vanhanen (kesk) tai joku riviehdokas missä tahansa vaalipiirissä. Vaalivalvoja valitsee päivittäin yhden kysymyksen, johon vastaus hankitaan. Päivän kysymys ja siihen ehdokkaalta saatu vastaus julkaistaan SK netissä arkipäivisin maanantaista 5. helmikuuta alkaen.

Lähetä kysymyksesi Vaalivalvojalle oheista lomakelinkkiä käyttäen mieluiten omalla nimelläsi. Kysymys voidaan kuitenkin julkaista nimimerkillä, jos niin toivot. Ilmoita myös kotipaikkasi, koska Vaalivalvoja haluaa hankkia vastauksia kysymyksiin, jotka tulevat eri vaalipiireistä.

Kysy napakasti, Vaalivalvoja pitää huolen, että ehdokas vastaa lyhyesti ja ytimekkäästi.

Kysymyslomake