Yanar. Miehestä pojaksi. © Vesa Lehtimäki

Hyvät, pahat ja kiusatut

polkom 19.10.2018 06:00
pekka ervasti karikatyyrit vesa lehtimäki
avatar - 'pekka ervasti karikatyyrit vesa lehtimäki

Kollegojen kiusaaminen on eduskunnassa levinnyt kuin rutto Krista Kiurun (sd) johtamasta sosiaali- ja terveysvaliokunnasta muuallekin taloon, ja saanut äänekästä kaalinrouskutusta huomattavasti karmaisevampia muotoja.

STT:n selvityksen mukaan vihreiden Ozan Yanaria on jopa pojiteltu istuntosalissa!

Voi pojat!

 

Onneksi demarien ex-kansanedustaja Jacob Söderman ei koskaan saanut valmiiksi akateemista opinnäytettään Vittuilu luokkataistelun välineenä. Tilanne Arkadianmäellä saattaisi olla paljon karmeampi, jos riivaajilla olisi kätyrinään yliopistotason opaskirja. Nyt on tultava toimeen kotikonstein ja valmiuksilla, jotka välituntityöskentely peruskoulussa ja varusmiespalvelus ovat antaneet.

 

Selvityksen mukaan eniten ovat kiusanneet kilpailevan puolueen edustajat. Tässä on tapahtunut muutos. Ennen edustajan pahin piinaaja oli puoluetoveri samasta vaalipiiristä. Kepussa kuitenkin vaalitaan vanhoja perinteitä. Pohjois-Pohjanmaalla valitellaan, että ihmisroskapuheiden vuoksi Pihlajalinnan toimarin paikalta potkut saanut Riikka Moilanen juntattiin eduskuntavaaleihin sellaisella ryskeellä, että kiltimmät kanssaehdokkaat liiskautuivat jyrän alle kuin katuroskat.

Sisältö