Berneriltä näsäviisas viesti, kun kokous ei käynyt kutsutuille: ”Hienoa, että tarvetta vuorovaikutukseen ei ole”

Linja-autoliiton toimitusjohtajan mukaan palaverin jättäminen väliin ei ollut protesti ja liitto on ollut tyytyväinen liikennekaaren valmisteluun.

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner ministeriön edustalla keskiviikkona 23. elokuuta 2017. © EMMI KORHONEN / Lehtikuva

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk) närkästyi, kun vain yksi Linja-autoliiton vastuuhenkilöistä vastasi myöntävästi hänen tapaamiskutsuunsa.

Asia käy ilmi Suomen Kuvalehden haltuunsa saamasta sähköpostista. Bernerin kipakka viesti liiton hallituksen jäsenille ja johdolle on hämmentänyt vastaanottajia.

Berner kirjoittaa viestissään saaneensa tiedon, jonka mukaan liiton hallituksen jäsenet, toimitusjohtaja ja yhteiskuntasuhdejohtaja eivät ehdi tapaamaan häntä ja ministeriön virkamiehiä.

"Hienoa, että alalla menee hyvin ja tarvetta vuorovaikutukseen ministeriön kanssa ei ole. Olen iloinen toimialan puolesta ja samalla tämä keventää huoltani edessä olevan merkittävän toimintaympäristön muutoksen keskellä", Berner kirjoittaa 8. syyskuuta.

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu