Näin Lassesta tuli Suomen suosituin huumekauppias netissä – sitten aseistetut poliisit rynnäköivät kotiin

Ensimmäiset huumeet espoolaismies haki Hollannista ja keksi kotimatkalla nimimerkkinsä: Douppikauppa.
Aarno Malin
Kotimaa 4.8.2017 07:29
Akateemisesti koulutettu ja hyvätuloinen. Ei taloudellisia ongelmia eikä rikoshistoriaa. Sellainen oli 30-vuotias espoolainen Lasse Kärkkäinen, kun hän vuoden 2014 tammikuussa ryhtyi huumekauppiaaksi ja perusti Douppikaupan, Suomen suurimman netissä huumeita myyneen organisaation. ”Siihen aikaan oli...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Keskustelu

Itse toivoisin sellaista kauppapaikkaa, jossa myytäisiin pelkästään kannabista, nuuskaa ja taikasieniä.

Ei haittaisi vaikka olisikin sama ylläpitäjä, esim. Kapteeni voisi ihan hyvin tehdä Kukkapolku-nimisen kaupan, josta löytyisi vain silkkitien mietojen huumeiden ilmoitukset. Toimiihan se jo nyt myös Valhalla nimellä, joten ei pitäisi teknisesti olla mikään ongelma.

No mikä oli tämän jutun tarkoitus. Ihan että akateemisesti koulutettu on ihan tavallinen rikollinen, siis ei minkäänlaisen ihailun tai myötätunnon kohde. Herra K-pää tienasi muiden terveyden kustannuksella ja nyt valittaa, kun valtio vie hänen ”ansionsa”.
Olin töissä Siperiassa ja näin silloin tällöin kuinka siellä rikollisia kohdeltiin, ei millään pahalla, mutta muutama vuosi tuollaisessa Siperialaisessa vankilerissä tekisi akateemiselle huumekauppias Kärkäiselle ihan hyvää.